Cinci lucruri pe care trebuie să le știi dacă mergi în vacanță cu agenția de turism Christian Tour

08 mart. 2021
Cinci lucruri pe care trebuie să le știi dacă mergi în vacanță cu agenția de turism Christian Tour

Înainte de a fi jurnalistă sunt și turistă, dar trebuie să recunosc că rămân o turistă cu ochi de jurnalistă și încă una care a terminat Specializarea Turism în cadrul Academiei de Studii Economice și a și scris câteva lucrări științifice pe subiect.

De-a lungul timpului, am plecat în vacanță cu numeroase agenții de turism și trebuie să recunosc că multe m-au dezmăgit. De la operatori foarte slab pregătiți, până la prețuri exorbitante, plătite pentru condiții execrabile, dar ambalate foarte frumos la achiziție, pe toate le-am trăit, ca probabil cei mai mulți dintre voi. Dar despre asta o să vă povestesc altă dată.

Astăzi vreau să vă prezint Christian Tour, agenția mea preferată. Ultima mea vacanță cu ei a fost în luna februarie 2021, în Egipt, Hurghada. Recomand, recomand, recomand! Detalii AICI.

Cinci lucruri pe care trebuie să le știi dacă mergi în vacanță cu agenția de turism Christian Tour

1. În primul rând, ei au cam cele mai mici prețuri din piață, mai ales dacă prindeți acele super oferte ale lor, care au atras antipatia concurenței. Au vândut vacanțe chiar și cu un euro și nu a fost nicio păcăleală. Chiar au mers oamenii în niște super vacanțe, practic pe gratis. Așa că recomandarea mea ar fi să consultați mereu pagina lor de facebook sau site-ul pentru a afla despre promoțiile lor. Aveți șansa să plătiți puțin și să vă distrați mult.

2. Tocmai pentru că cei de la Christian Tour au de cele mai multe ori cele mai tentante oferte de pe piață și vând și cele mai multe vacanțe, veți găsi pe alocuri feedback-uri negative, lăsate de concurență cu dedicație, menite să vă sperie. Citiți-le, dar fiți precauți și informați-vă mai bine. Nu uitați că trăim în țara în care performanța se taxează, impostura se premiază, iar dacă cineva se remarcă și iese din pluton, trebuie distrus.

3. Christian Tour se află pe piață încă din anul 1997, iar fondatorul său, Cristian Pandel este o adevărată enciclopedie. Dacă-i citiți postările de pe pagina personală de facebook, veți învăța multe lecții de viață. Cu siguranță, textele lui vă vor pune pe gânduri și vă vor atinge chiar și cele mai ascunse cotloane ale minții voastre. Vă veți trezi reflectând intens asupra vieții și mai ales veți înțelege cât de important este să prețuiești fiecare moment petrecut pe acest pământ și de ce este nevoie să-i dai organismului liber la vacanță din când în când.

Cristian Pandel, fondatorul și patronul Christian Tour

4. De la începutul anului 2020, Christian Tour are avioane proprii. Mai exact, a achiziționat o parte din Animawings, o companie aeriană specializată pe chartere. Astfel au putut concepe cele mai atractive pachete de vacanță de pe piață, pentru că nu mai depind de terți în acest domeniu intens disputat de agențiile de turism. În plus, Animawings oferă și o calitate superioară a zborurilor, datorită echipajelor profesioniste pe care le-a angajat. Și v-o spun din experiența unui om care a zburat cu ei și care are de obicei rău de avion. Zborul cu Animawings a fost cel mai lin din viața mea.

5. Pe 29 aprilie, Christian Tour și Animawings vor bifa încă o premieră. Mai exact vor opera un zbor direct spre Seychelles. Asta după ce tocmai au aterizat zilele trecute în Zanzibar, o altă destinație exotică. Probabil surprizele vor continua să vină de la aceste două companii, așa că fiți pe fază, dacă sunteți amatori de vacanțe inedite. Chiar dacă pandemia a afectat masiv turismul și pe noi toți, va trece și perioada aceasta și atunci cu siguranță vom începe să ne bucurăm mai mult de concedii. Și dacă tot ne vom bucura, să alegem inspirat agenția, pe mână căreia ne vom lăsa timpul LIBER atât de prețios.

P.S. Dacă mergeți în Egipt, trebuie să știți că nu veți putea efectua apeluri de pe WhatsApp. Veți putea vorbi în scris cu cei de acasă, dar nu veți putea suna întrucât țara a blocat apelurile de acest tip. În schimb puteți folosi Facebook Messenger pentru apeluri de voce.