Cine ar recunoaște-o? Cum arăta Lia Olguța Vasilescu la 16 ani și ce pasiuni avea în adolescență

03 nov. 2019
Cine ar recunoaște-o? Cum arăta Lia Olguța Vasilescu la 16 ani și ce pasiuni avea în adolescență

Lia Olguța Vasilescu a ajuns unul dintre cei mai importanți actori politici din România. După ce s-a perindat pe la mai multe ministere, aceasta se va ocupa de campania electorală a PSD. Anunțul a fost făcut chiar de Viorica Dăncilă.

„Intrăm în turul doi. Lia Olguța Vasilescu va fi șeful campaniei electorale. Va conduce campania”, a spus Viorica Dăncilă.

Lia Olguța Vasilescu este unuș dintre cei mai apropiați oameni, în momentul de față, ai oremierului demis. Aceasta a ajuns să ocupe mereu un loc în față pentru că vocea sa este foarte puternică în partid.

Cum era fostul ministru la vârsta de 16 ani și cum și-a început cariera politică?

Fostul ministru și-a început cariera politică în PRM, partidul lui Vadim Tudor. Acesta a învățat-o tot ceea ce știe.

Vasilescu era o adolescentă superbă și îi plăceau senzațiile tari. Aceasta are centura neagră. Practică arte marțiale de peste 20 de ani și este specialistă în stilul Shotokan-Fudokan.

Olguța Vasilescu a absolvit Facultatea de Litere și Istorie din Craiova, specializarea româno-italiană, în 1997, iar în anul 2001 Colegiul Național de Apărare. Aceasta are și un doctorat în Sociologie la Universitatea București.

Fostul ministru al Muncii a fost jurnalistă la cotidianul „ Cuvântul Libertății”, unde a ajuns chiar redactor șef. A fost căsătorită cu Ovidiu Razvan Wlassopol, membru al Consiliului Autoritatii de Supraveghere Financiara, cu care are și un copil. În prezent, aceasta este căsătorită cu Caludiu Manda.