Cine este actualul soț al Loredanei Groza. Cum arată și cu ce se ocupă

de:
01 mai 2021
Cine este actualul soț al Loredanei Groza. Cum arată și cu ce se ocupă
Loredana Groza

Loredana Groza este una dintre cele mai cunoscute cântărețe din România. Pe lângă faptul că este o artistă de excepție, ea este și jurata emisiunii X Factor, însă puțini știu detalii legate de viața sa sentimentală.

Jurata de la X Factor este căsătorită de mai bine de două zeci de ani și își iubește enorm soțul, însă din anumite motive, ea preferă să îl țină departe de lumina reflectoarelor, așa că pozele cu cei doi împreună sunt destul de rare.

Cine este soțul Loredanei Groza

Andrei Boncea este soțul Loredanei Groza. Cei doi s-au căsătorit în anul 1998 și au împreună o fiică. Dacă vă întrebați cu ce se ocupă acesta, ei bine, Andrei boncea este producător de film și preferă să rămână în umbră, motiv pentru care, cei doi nu au fost și nu vor fi văzuți prea curând împreună.

Mai mult de atât, soțul Loredanei Groza este prieten foarte bun cu Florin Călinescu, care i-a fost și naș de cununie, iar printre filmele de excepție produse de acesta se numără ”Fire and ice: Cronica dragonilor”, ”Garcea și oltenii” și ”Supraviețuitorul”.

Chiar dacă de-a lungul timpul presa susținea că cei doi soți sunt pe punctul de a divorța, motivul pentru care cei doi nu sunt văzuți împreună prea des este foarte simplu. Soțul Loredanei Groza preferă să fie reținut la capitolul apariții publice și rămâne doar omul din spatele camerelor de luat vederi, așa cum a fost întotdeauna.

Loredan Groza și Andrei Boncea

Cum se înțelege Loredana Groza cu soțul ei

Aparițiile publice nu sunt totul într-o relație, iar Loredana Groza știe întotdeauna cum să gestioneze situația și cum să aibă o căsnicie fericită. Artista a mărturisit că are încredere în soțul ei nu este geloasă și mereu îi oferă spațiul necesar acestuia.

Mai mult de atât, vedeta susține că secretul unei căsnicii longevive stă în relaxare, încredere, lipsa controlului și de asemenea, înțelegerea tuturor problemelor pe care partenerul le are.

”Secretul e să nu fii gelos, să ai încredere, să îi lași spațiu mereu celui de lângă tine, să nu îl sufoci, să nu îl controlezi, și atunci când există acea încredere și acea relaxare, degajare, cred că relația nu e atât de solicitantă. Suntem în showbiz amândoi, și atunci înțelegem problemele și putem să ne susținem reciproc”, mărturisea Loredana Groza, pentru Viva.