Cine este bărbatul misterios cu care s-a căsătorit Alexandra Stan. Nunta a fost făcută în mare secret. În luna mai, artista avea o altă relație

30 iun. 2021
Cine este bărbatul misterios cu care s-a căsătorit Alexandra Stan. Nunta a fost făcută în mare secret. În luna mai, artista avea o altă relație
Alexandra Stan

În urmă cu câteva luni, la scurt timp după ce a ieșit din competiția Survivor România, Alexandra Stan se afișa prin oraș cu Tristan Tate, un celebru om de afaceri, patron al mai multor saloane de videochat. Fratele acestuia a fost cel pentru care Bianca Drăgușanu s-a despărțit de Victor Slav.

În luna mai, Tate furniza către presă câteva fotografii nud cu Alexandra Stan cu care a avut o relație tumultoasă, dar scurtă. Episodul a fost dat repede uitării, iar artista a reușit să bifeze și nunta, dar cu un altă bărbat.

Cine este bărbatul cu care s-a căsătorit Alexandra Stan

Emanuel este acum soțul Alexandrei Stan. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu câteva luni, iar ea i-a fost clientă. Toate detaliile despre relația dintre cei doi se găsesc în numărul actual al Revistei Viva, care se găsește deja la toate chioșcurile de difuzare a presei.

„Soțul meu este cel mai minunat om pe care l-am cunoscut. Este un om muncitor, credincios, serios și… foarte, foarte sexy. Ne-am cunoscut prin intermediul unor prieteni, în urmă cu câteva luni, într-un context social.

Nu am fost pacienta lui, am fost clienta lui, el m-a consiliat pe partea de dezvoltare personală. În plus, pisicul meu a fost pacientul lui, el s-a ocupat de Hercules, doar că a fost într-un stadiu prea avansat de boală și nu mai este printre noi… Cât despre noi, a fost dragoste la prima vedere, din partea amândurora, ne-am îndrăgostit instant unul de celălalt și, după cum vedeți, n-am stat prea mult pe gânduri”, a spus Alexandra Stan în interviul pentru Revista Viva.

Alexandra Stan a surprins pe toată lumea în acest an

Artista a revenit în prim plan chiar în pandemie. Aceasta a fost prezentă mai întâi în show-ul Masked Singer România de pe PRO TV, unde s-a ascuns în spatele măștii Iepuroaicei. Iar apoi a acceptat provocarea Survivor România.

Deși a stat foarte prost pe parte sportivă și a enervat pe toată lumea, Alexandra Stan a fost un personaj, care a adus multe puncte de audiență. Fără doar și poate a adăugat sare și piper show-ului.

Alexandra Stan are 32 de ani și a avut mai multe relații de lungă durată, care nu s-au terminat și cu o nuntă. Iată că acum după doar câteva luni a acceptat să facă acest pas și este mai fericită ca oricând.