Cine este bărbatul pe care Sorana Cîrstea l-a părăsit pentru Ion Ion Țiriac? Tenismena spunea mereu cât de mult îl iubește

02 iun. 2021
Cine este bărbatul pe care Sorana Cîrstea l-a părăsit pentru Ion Ion Țiriac? Tenismena spunea mereu cât de mult îl iubește
Sorana Cîrstea

Specialiștii spun că Sorana Cîrstea era în urmă cu zece ani una dintre cele mai talentate jucătoare ale lumii și toți erau de părere că aceasta va ajunge în top 10 WTA. Doar că din anul 2017, când avea 23 de ani, în loc să înceapă ascensiunea ei, aceasta a început să cadă din ce în ce mai multe locuri în clasamentul mondial.

La acel moment ajunsese până pe locul 21. Dar tot în același an a început și o poveste tumultoasă poveste de iubire cu tenismenul columbian Santiago Giraldo. Și acesta era în top 30 mondial, iar inițial a încercat să o cucerească pe Ana Ivanovic, cea mai bună prietenă a Soranei Cîrstea, fost lider mondial în tenisul feminin.

Cine a fost primul iubit celebru al Soranei Cîrstea

Cum nu a reușit, Santiago și-a îndreptat atenția către româncă. Cei doi au format un cuplu timp de trei ani și se afișau împreună peste tot. Sorana nu ezita să-și arate dragostea pentru el și toată lumea credea că vor ajunge chiar și la altar în scurt timp. Dar în 2017, povestea de dragoste s-a rupt subit.

Coincidența face ca în același an, Ion Ion Țiriac să divorțeze de Ileana Lazariuc. Se pare că acesta începuse deja o relație cu celebra tenismenă. Au ascuns mult timp acest lucru, dar acum întreaga presă a scris că cei doi formează un cuplu. Mai mult, Sorana ar fi și primit inelul de logodnă.

Sorana visează la o medalie olimpică

Aflată pe locul 67 WTA, ea speră să ajungă la Jocurile Olimpice, unde a primit un wild card de la Federația de Tenis, condusă de Ion Țiriac. În ultima perioadă, Sorana a arătat o formă mai bună de concurs. Ea l-a cooptat în echipa sa pe Teo Cercel, care s-a ocupat mult timp de pregătirea fizică a Simonei Halep.

Cât despre Santiago Giraldo, după despărțirea de Sorana Cîrstea, acesta a decis să se retragă din tenis și să se dedice regăsirii spirituale. El a început o serie de călătorii inițiatice și nu are de gând să revină în sportul care i-a adus peste 4 milioane de dolari în conturi.