Cine este blonda superbă de 24 de ani pe care Ion Țiriac o adoră. Este pur și simplu fascinat de ea

de:
14 aug. 2021
Cine este blonda superbă de 24 de ani pe care Ion Țiriac o adoră. Este pur și simplu fascinat de ea

Ion Țiriac este un om realizat din toate punctele de vedere. Are afaceri, milioane în conturi și poate avea aproape orice femeie și-ar dori, însă una singură îl fascinează cu totul.

Miliardarul nu este căsătorit, însă are o singură fiica, Ioana Natalia Țiriac, care de-a lungul anilor a păstrat discreția. În iulie, aceasta a împlinit 24 de ani, iar Ion Țiriac este mai mult decât încântat de evoluția ei.

Blonda superbă de care Ion Țiriac e fascinat

Chiar dacă nu se afișează în spațiul public, Ion Țiriac își adoră fiica, iar asta se poate observa din imaginea postată chiar de ea pe Instagram. Cu ocazia zilei asle de naștere, tatăl ei i-a dăruit buchete imense de transafiri roșii.

Natalia Ioana Țiriac, fiica lui Ion Țiriac

Ce spune miliardarul? O consideră pe Ioana Natalia un copil norocos, așa cum și e de fapt. El a mărturisit la un momendat că fiica sa se implică activ în afacerile familiei, începând chiar de la o vârstă foarte fragedă.

”Este un copil norocos”

Meritul nu este însă doar a lui Țiriac, ci și al mamei sale, care s-a implicat activ în viața fiicei ei, iar odată cu creșterea în vârstă, fiica milionarului a ajuns chair să organizeze singură evenimente, semn că a pășit cu dreptul în lumea afacerilor.

”Bănuiesc că este un copil norocos este cel care are posibilitatea în tinereţea lui să crească într-un mod logic şi normal. Faptul că a învăţat că întotdeauna există cineva care are nevoie mai multă decât are ea de anumite lucruri, sau de lucrurile normale în viaţă, a învăţat-o de la o vârstă foarte fragedă, iar acum că îşi face singură asemenea evenimente pe care le-a făcut împreună cu noi, şi cu mine şi cu maică-sa …nu e meritul meu absolut deloc”, spunea Ion Țiriac, potrivit playsport.ro.

Ioana Natalia Țiriac a finalizat liceul, iar pentru continuarea studiilor a plecat la Miami, unde se află și în prezent.