Cine este Călin Hagima, bărbatul cu care s-a căsătorit Roxana Nemeș. Cu ce vedetă a înșelat-o bărbatul în trecut

18 sept. 2021
Cine este Călin Hagima, bărbatul cu care s-a căsătorit Roxana Nemeș. Cu ce vedetă a înșelat-o bărbatul în trecut

Roxana Nemeș este în sfârșit pe deplin împlinită. La 31 de ani, aceasta a spus DA în fața ofițerului stării civile. Ea s-a căsătorit cu iubitul ei Călin Hagima, cu care avea o relație de mai bine de cinci ani. De altfel, mai multe surse spun că cei doi au trăit mai întâi o poveste de iubire ascunsă, atunci când artista se iubea cu impresarul ei, Radu Groza.

Roxana Nemeș și-a dorit enorm să reușească în showbiz, dar mult timp a fost în umbră, tocmai pentru că și-a înșelat fostul iubit cu Călin Hagima, iar acesta i-a închis toate ușile. În ultimii ani, însă ea a revenit în forță și a bifat participări în emisiuni de top ca Bravo, ai stil! Celebrities, Survivor România sau Splash! Vedeta la apă.

Cine este Călin Hagima, bărbatul cu care s-a căsătorit Roxana Nemeș

Acum artista este foarte fericită că este și căsătorită. Călin Hagima este un om de afaceri cu o avere impresionantă. Acesta deține o firmă de producție video, dar potrivit ShowBlitz.ro, ar avea și alte surse de bani.

În trecut, Călin Hagima a renunțat la relația cu Roxana Nemeș pentru Rocsana Marcu, care între timp s-a mutat în Marea Britanie și lucrează în domeniul imobiliar. Se întâmpla prin anul 2015, când Marcu era o vedetă mondenă de top, cu apariții peste tot.

Între timp, lucrurile s-au schimbat. Ea nu și-a mai găsit loc în nicio televiziune și s-a mutat din țară. În schimb, Roxana Nemeș a rămas alături de Călin Hagima, care într-un final a cerut-o în căsătorie. Apoi au plecat într-o vacanță, care ar fi costat 20.000 de euro.