Cine este Cosmin Natanticu de la Asia Express. Ce carieră și-ar fi dorit, de fapt, celebrul actor

de:
16 sept. 2021
Cine este Cosmin Natanticu de la Asia Express. Ce carieră și-ar fi dorit, de fapt, celebrul actor

Cu siguranță mulți dintre voi îl știți pe Cosmin Natanticu de la ”Divertis”, ”Serviciul Român de Comedie”, sau ”Taxi Driver”, însă câți dintre voi știți cine este cu adevărat? Actorul este cunoscut de nume celebre din România.

Cosmin Natanticu a acceptat provocarea Asia Express alături de soția sa. Cei doi sunt siguri pe reușită și merg doar înainte. Cât despre actor, nu spera că va ajunge vreodată în acestă lume. Spera că va avea o carieră în fotbal, însă lucrurile s-au cam schimbat pe parcurs.

”Fotbalul e prezent în viaţa mea – joc, merg şi pe stadion. Mi-am dorit să fiu fotbalist, dar am ieşit actor.”, mărturisea la un momendat Natanticu.

Așa s-a și întâmplat. La baza meseriei, Cosmin este actor și a absolvit Universitatea Națională de Teatru și Cinematografie din București în anul 2009, la îndemnul mătușii sale, care a crezut în abilitățile sale.

La doar un an, el a primit și primul său rol în lungmetrajul Portretul luptătorului la tinerețe, unde a interpretat rolul lui Virgil Radeş „Gilu’, regizat de Constantin Popescu.

Pasiunea lui Cosmin Natanticu

Pe lângă teatru film și televiziune, Cosmin Natanticu are o pasiune și pentru comedie, în special stand-up, dar și improvizație. Are mereu cuvintele la el, energia necesară, iar glumele sale sunt de departe cele mai apreciate în spectacole.

Chiar el mărturisea că poate amuza oamenii cu tot felul de lucruri, spunând chiar și de ce se folosește pentru a impresiona publicul numeros care vine să îl vadă.

”Oamenii se amuză la tot felul de lucruri. Indiferent că vorbeşti despre prostie, despre viaţă socială, despre lucrurile simple, din viaţa de zi cu zi, de care se loveşte toată lumea şi în care se regăseşte. Trebuie să spui: „Da, măi, aşa e. Îi văd cum îşi dau coate între ei şi râd. Despre asta e vorba”, mărturiesa Cosmin Natanticu de la Asia Express, pentru Adevărul.