Cine este Cosmina Scăunașu, noua asistentă a Mirelei Vaida de la Acces Direst. Detalii explozive despre ea

de:
21 sept. 2021
Cine este Cosmina Scăunașu, noua asistentă a Mirelei Vaida de la Acces Direst. Detalii explozive despre ea

Mirela Vaida are o nouă asistentă tv, însă câți dintre voi ați auzit numele ei până acum? Cosmina Scăunașu  are 33 de ani și a reușit să primească cele mai multe voturi din partea telespectatorilor.

A fost un casting intens pentru alegerea noii asistente tv a Mirelei Vaida, iar dintre cele zece concurente, Cosmina Scăunașu a fost cea care a reușit să se afirme încă de la prima ei apariție televizată.

Tânăra este originară din București și are 33 de ani. Este înaltă, frumoasă, șarmantă, mereu cu zâmbetul pe buze, cu un chip de păpușă, iar provocarea de la Antena 1 este exact ce își dorea.

Chiar ea s-a arătat onorată pentru faptul că reușit să câștige acest pot, mulțumind publicului pentru o asemenea șansă.

”E oficial ,m-ați votat și datorită vouă am câștigat! Mulțumesc din suflet tuturor celor care m-au votat pe parcursul acestui concurs, pentru că mi-ați dat sansa să fac parte dintr-o echipă minunată. Mă simt onorată să fac parte din acest colectiv care, chiar face ca lucrurile bune să se întâmple! De mâine, ora 16:30, ne vedem pe @acces_directoficial”, a scris Cosmina Scăunașu.

Cu ce se ocupa Cosmina Scăunașu înainte de Acces Direct

Nu are nice experiență în televiziune, iar până acum a lucrat la birou, pe funcția de administrator al unei firme. Mai mult de atât, noua asistentă de la Acces Direct este singură, ultima ei relație terminându-se acum câteva luni.

Pentru ea, trecerea de la birou la televiziune este schimbarea pe care o aștepta de multă vreme și iată că șansa a venit mai repede decât s-ar fi așteptat.

”Uite că mi-am dorit să apar și în față. După ce am făcut munca de birou, am zis ce-ar fi să apar și la TV?! Și uite-mă aici. Am 33 de ani, sunt bucureșteancă, sunt zodia taur, am 1 metru 73, sunt singură, nu am relație, nu sunt căsătorită”, mărturisea Cosmina Scăunașu, la momentul la care s-a înscris pentru postul de asistentă TV la Acces Direct.