Cine este cu adevărat Ema Uță, femeia considerată FENOMEN peste hotare, cu care Gabi Bădălău a încercat să o înlocuiască pe Bianca Drăgușanu

24 aug. 2021
Cine este cu adevărat Ema Uță, femeia considerată FENOMEN peste hotare, cu care Gabi Bădălău a încercat să o înlocuiască pe Bianca Drăgușanu
Ema Uță. Foto: Facebook

Ema Uță nu este o necunoscută în showbiz, ci una dintre cele mai apreciate profesioniste din domeniul make up-ului, nu doar din România, ci și din lume. Aceasta a fost supranumită fenomen, datorită tehnicilor sale inovatoare pe care le folosește.

În prezent, ea se ocupă doar de celebrități și a lucrat cu nume mari ca Antonia, INNA, Delia sau Mădălina Ghenea, dar a fost solicitată și peste hotare. De altfel, ea a fost invitată să participe la prestigiosul eveniment NYX Artistic Revelry, care are loc în Los Angeles.

Ema Uță, enervată la culme de Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău

Ema Uță are aproape jumătate de milion de urmăritori pe Instagram și este foarte apreciată de fani tocmai pentru că are o imagine impecabilă. Aceasta a fost extrem de deranjată de asocierea cu Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu.

De altfel, ea a ținut să facă o serie de precizări pe Instagram și chiar a declarat la Antena Stars că a apelat la un avocat pentru că nu-i convinde deloc această situație.

”Hello. Am vorbit deja cu un avocat pentru că nu îii cunosc pe niciunul mai mult din ce este pe ecran. Nu am vorbit în viața mea cu omul ăla, nu este nimic adevărat din ce s-a scris acolo. Nu de înțeleg de unde și până unde m-au pus pe mine acolo, eu fac parte dintr-o altă lume și nu vreau să-și bată cineva joc de munca și numele meu”, a spus ea la Antena Stars, în exclusivtate.

Gabi Bădălău i-a făcut o ofertă Emei: ea l-a refuzat

Ema Uță a avut o serie de mesaje și pe Instagram. Ea a recunoscut că într-adevăr Gabi Bădălău i-a făcut o ofertă, printr-o prietenă, de a merge în vacanță cu el, dar a refuzat categoric.

”Nu obișnuiesc să vorbesc despre lucruri de genul, dar atunci când integritatea mi se pune la îndoilaă prin afirmații false, trebuie să iau atitudine. Nu cunosc personal pe niciunul dintre oamenii lângă care mi-a fost pus numele, îi știu de la televizor. Nu am vorbit niciodată cu omul respectiv, nu l-am văzut în viața mea live, iar el, i-a răspuns pe insta acum un an la un compliment pe care mi l-a făcut. Ceea ce pot menționa într-adevăr este că prietena mea ( amică cu respectivul) cu care am fost în vacanță mi-a transmis că omul are o propunere pentru mine, iar ea l-a refunzat incontestabil explicându-i că nu am fost vreodată și nu sunt genul ăla de fameie. Atât”, a spus Ema Uta pe Instagram.

Cine este Ema Uță și de ce este considerată un fenomen

Ema Uță spune că de la 16 ani își câștigă singură banii și că nu are nevoie să-i plătească nimeni vacanțele pentru că-și permite să meargă oriunde-și dorește dacă are chef.

”Facem parte din lume diferite, știe toată lume din ce îmi câștig existența, de la 16 ani mă ocup cu make-up și de 7 ani predau cursuri fetelor venite din toată țara, cât și din afară, rodul muncii mele constă în faptul că sunt o fată independentă, mă întrețin singură, nu depind de nimeni, nu poate nimeni pe lumea asta să îmi probeze contrariul și tocmai din această cauză poate deranjez. Nu ”negociez” vacanțe cu nimeni, mi le plătesc singură, nu accept ”oferte” și nici propuneri, nu am nevoie și nu știu dacă contează, dar…poate fi dovedit ușor”, a mai spus Ema Uta.