Cine este Culiță Sterp cu adevărat? Detalii complete despre fostul soț al lui Carmen de la Sălciua: nume real, vârstă, înălțime, studii, carieră

de:
12 mart. 2021
Cine este Culiță Sterp cu adevărat? Detalii complete despre fostul soț al lui Carmen de la Sălciua: nume real, vârstă, înălțime, studii, carieră
Culiță Sterp este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de manele în această perioadă

Culiță Sterp este unul dintre cele mai cunoscute nume la nivelul actual. Face sute de mii de vizualizări pe YouTube, iar viața pare să-l surprindă de fiecare dată. Puțini știu însă detalii din trecutul artistului și cum a ajuns să fie celebru.

Culiță Sterp, sau pe numele său adevărat, Nicolae Sterp are vârstaa de 28 de ani și o înălțime de 1.96m. El s-a născut și a copilărit în Hațeg și provine dintr-o familie destul de mare, cu patru copii: două fete și doi băieți. Familia lui deține peste 800.000 de oi, iar înainte să devină celebru, el și fratele său Iancu Sterp se ocupau de această afacere.

Ce studii are Culiță Sterp

Culiță Sterp a absolvit cursurile liceului IC Bratianu, iar mai târziu a făcut pasul cel marei și a mers la sibiu. El a absolvit cursurile Facultății de Științe Economice din Sibiu și a obținut o diplomă în management.

Dacă vă întrebați cât de bine s-a descurcat la capitolul studii, e bine, la lucrarea de licență, artistul a obținut nota 7.97.

Pasiunea lui însă nu au fost nici oile nici managementul, așa că și-a îndreptat atenția spre muzică, devenind unul dintre cei mai populari artiști din România. El a fost căsătorit cu Carmen de la Sălciua, iar după divorț, Culiță Sterp a câștigat notorietate.

Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua

Cum și-a construit cariera

Odată cu separarea celor doi, Culiță a fost în centrul atenției. A început să fie invitat la tot mai multe emisiuni de televiziune, printre care și Puterea Dragostei, unde s-a făcut remarca și Jador.

Pe lângă banii pe care îi face din muzică, Culiță Sterp are și câștiguri din mediul online. El are peste jumătate de milion de urmăritori pe rețelele de socializare, semn că reușește să le dea fanilor tot ce își doresc.

El a acceptat și provocarea Survivor România, care îi aduce de asemenea sume frumușele în cont. Spre deosebire de alți artiști, Culiță Sterp postează cel mai mult fotografii cu el, cu familia sa, sau cu iubita, iar fanii au grijă întotdeauna să reacționeze.