Cine este de fapt Flavius Nedelea, noul iubit al celebrei Anamaria Prodan. Cei doi au decis să nu-și mai ascundă relația

20 apr. 2023
Cine este de fapt Flavius Nedelea, noul iubit al celebrei Anamaria Prodan. Cei doi au decis să nu-și mai ascundă relația

După un circ care părea că nu se mai termină, Anamaria Prodan a reușit să-l uite definitiv pe fostul ei soț, Laurențiu Reghecamf și trăiește o nouă poveste de dragoste. De data aceasta una serioasă. S-a mai vorbit și în trecut despre potențiali iubiți ai impresarei, dar totul părea mai degrabă un joc de imagine.

Anamaria Prodan a fost surprinsă pe aeroport împreună cu noul său iubit, Flavius Nedelea. Cei doi se pregăteau să meargă într-o vacanță la Nisa, încercând din răsputeri să nu atragă atenția asupra lor. Greu de realizat această dorință atunci când vine vorba despre cea mai celebră impresară din România.

Cine este Flaviu Nedelea, noul iubit al celebrei Anamaria Prodan

Flavius Nedelea este un om de afaceri prosper, originar din Tulcea. Acesta are 42 de ani și deține, printre altele, un hotel în Capitală, dar și un restaurant de lux. El a refuzat să comenteze despre noua lui relație și a transmis că este o persoană discretă, care-și dorește să țină viața lui privată, privată.

În schimb Anamaria Prodan a avut o reacție pe acest subiect. Imediat ce s-a aflat despre noul ei iubit, jurnaliștii au căutat-o pentru reacții, iar aceasta a ales să le răspundă celor de la Click!

„Viața mea este minunată, nu am nimic de ascuns. Protejez omul de lângă mine! Este minunat! Fabulos! Îi mulțumesc pentru fiecare clipă de vis pe care mi-o oferă și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ceea ce trăiesc” , a spus impresara pentru Click.ro.

Despre Laurențiu Reghecamf nu vrea să mai comenteze nimic. Acesta este fericit alături de Corina Caciuc, cu care are și un băiețel.