Cine este femeia cu care Dan Barna va avea un copil? Sarcina a fost ascunsă până acum

de:
25 iun. 2021
Cine este femeia cu care Dan Barna va avea un copil? Sarcina a fost ascunsă până acum
Dan Barna

Dan Barna va deveni tată, însă sarcina femeii care îi va oferi un copil a fost ascunsă până acum. S-a aflat întâmplător că vicepremierul se pregătește pentru un moment extrem de important din viața sa. 

Odată cu redeschiderea evenimentelor culturale, Dan Barna s-a prezentat la operă, în compania soției sale. Așa cum era de așteptat, mai mulți jurnaliști au fost prezenți acolo, însă nu se așteptau la o așa situație.

Dan Barna va fi tată

Soția liderului USD, Dan Barna este însărcinată, iar conform jurnaliștilor, sarcina este una destul de vizibilă, deci practic aceasta mai are foarte puțin timp până va aduce pe lume copilul.

Puțini știu însă cine este femeia care îi va dărui un copil lui Dan Barna. Liderul USR și soția sa Olguța Dana Totolici sunt împreună de 14 ani, iar deși activează în domenii diferite, relația lor de cuplu pare una demnă de invidiat.

Dan Barna și soția sa, Olguța Dana Totolici

Cine este soția lui Dan Barna

Olguța Dana Totolici este de meserie jurist, expert în fonduri europene, lucrând în acest domeniu de aproximativ zece ani. Mai mult de atât, CV-ul soției lui Dan Barna este unul cu adevărat impresionant.

De aprope un an de zile, Olguța Totolici ocupă funcția de Head of Reward & Respect Labour Litigation Department la OMV Petrom, companie în cadrul căreia activează de peste 11 ani.

Nici înainte Dana Totolici nu a avut o funcție mai mică. Conform profilului său de pe Linkedin, soția lui Dan Barna ocupa funcția de Head of Reward & Respect Labour Litigation Department, potrivit profilului de LinkedIn.

Ce studii are Olguța Dana Totolici

Cât despre studiile acesteia, soția vicepremierului a finalizat cusurile Facultății de Drept, la fel ca și soțul ei, însă viața a dus-o într-o cu totul altă direcție.

Olguța Dana Totolici a urmat și două mastere, unul dintre ele fiind făcut în Franța, la Paris, în cadrul Universității de la Sorbona. În plus. Soția lui Dan Barna are și doctorat în dreptul muncii la Universitatea Titulescu, precum și un MBA la Universitatea din Hull.