Cine este femeia în roșu cu care s-a văzut Luiza. Au găsit-o

22 aug. 2019
Cine este femeia în roșu cu care s-a văzut Luiza. Au găsit-o

Zilele trecute, au fost făcute publice noi imagini cu Luiza. Înainte să dispară, fata s-ar fi întâlnit cu o femeie îmbrăcată în roșu. Cine este femeia și de ce s-au întâlnit cele două, vor afla anchetatorii zilele acestea.

Potrivit avocatului familiei Melencu, Tonel Pop, femeia a fost găsită de anchetatorii DIICOT și va fi audiată curând. Imaginile datează chiar din ziua în care fata a dispărut.

Luiza Melencu a fost luată la ocazie de Gheorghe Dincă în luna aprilie. Încă nu se știe nimic concret în ceea ce o privește, iar familia sa este disperată.

Criminalul a oferit mai multe piste greșite!

Inițial, Gheorghe Dincă a declarat că ar fi aruncat corpul fetei în Olt, în Dunăre, iar ulterior a condus anchetatorii într-o pĂdure de lângă Caracal. Acolo, oamenii legii au găsit mai multe rămășițe ce ar aparține unei persoane de sex feminin cu vârstă cuprinsă între 16 și 19 ani.  Fiind foarte calcinate, INML nu a putut obține niciun rezultat în urma expertizei.

Și soția acestuia ar ști ceva. Aceasta ar fi fost acasă în perioada în care Luiza a dispărut. Mulți spun că Gheorghe Dincă nu a acționat singur în cele două cazuri. Astăzi, familia criminalului a fost audiată la sediul DIICOT.