Cine este Irina Fodor, noua prezentatoare Chefi la Cuțite. Ea o va înlocui pe Gina Pistol

04 mai 2021
Cine este Irina Fodor, noua prezentatoare Chefi la Cuțite. Ea o va înlocui pe Gina Pistol
Irina Fodor

Gina Pistol a intrat deja în concediu de maternitate și va lipsi o bună perioadă de timp de pe micile ecrane. Vedeta nu mai poate prezenta nici show-ul culinar Chefi la Cuțite și nici Asia Express. Cea care i-a luat locul în ceea ce privește prima producție este Irina Fodor, soția lui Răzvan Fodor.

Irina Fodor are 32 de ani și este absolventă a Facultății de Jurnalism. Aceasta și-a cunoscut actualul soț, care era considerat un mare Don Juan pe vream aceea, în timp ce făcea figurație la Buftea, iar el era deja o mare vedetă. S-au cunoscut în 2007, iar în 2010 s-au și căsătorit.

Cine este Irina Fodor, noua prezentatoare de la Chefi la Cuțite

Irina avea doar 22 de ani când a născut-o pe fiica lor, Diana și s-a dedicat aproape în totalitate ei o bună perioadă de timp. Ulterior aceasta a început să-și construiască pas cu pas cariera. A fost reporter în echipa lui Cătălin Măruță de la Pro Tv, apoi în cea a Acasă Tv, când exista acest post de televiziune.

Irina Fodor a avut și două posturi foarte importante de co-prezentatoare la Vocea României și Ninja Warrior, două producții de top ale Pro Tv. Cooptarea ei la Antena 1 pe locul Ginei Pistol este o mare surpriză. Mai mult decât atât, este posibil ca tot ea să prezinte și Asia Express, însă momentan nimic nu este decis acolo. Sunt multe variante care se testează încă.

Cine ar putea prezenta Asia Express și ce spune Irina Fodor

Răzvan Fodor (45 de ani) prezintă emisiunea Burlacul în momentul de față și ar putea prelua și Asia Express, numele lui fiind pe lista scurtă. De asemenea în calcul mai sunt luați și Speak, Oase și Liviu Vârciu.

”Pentru mine a fost o mare bucurie să fiu cooptată la acest proiect, dar și o mare surpriză. Am avut emoții mari în prima zi de filmare, atât de mari încât am făcut febră musculară la picioare de la cât am tremurat! Însă Gina mi-a făcut o prezentare foarte frumoasă și emoționantă, iar chefii, concurenții lor și echipa de producție m-au primit cu brațele deschise.

Vorbe frumoase despre Gina Pistol

Gina Pistol, în parc alături de Smiley și de micuța lor, Josephine

O să vedeți în ediția din seara asta, a plouat cu pupături și îmbrățișări. Tot Gina a avut grija să îmi facă un scurt “training” înainte de a prelua proiectul și m-a pregătit pentru ce avea să urmeze. În altă ordine de idei, recunosc, așteptam cu mare nerăbdare să îi văd fața lui Sorin când își dă seama că a scăpat de Fodor, dar a dat peste nevasta lui!

Nu a fost deloc ușor să preiau un proiect de la jumătate, pentru că a trebuit să prind firul poveștii pentru fiecare concurent din mers, să fiu pe fază la glumele “interne” ale chefilor, și să am atenție sporită la regulile probelor, așa că sper ca publicul să îmi ierte micile stângăcii de început de drum”, a mărtusit Irina Fodor, noua prezentatoare Chefi la cuțite.