Cine este milionarul cu care a fost căsătorită Oana Cuzino? Are 70 de ani, dar arată de 45. Doar ceasurile lui costă 3 milioane de euro

08 oct. 2021
Cine este milionarul cu care a fost căsătorită Oana Cuzino? Are 70 de ani, dar arată de 45. Doar ceasurile lui costă 3 milioane de euro

Oana Cuzino pare că a găsit elixirul tinereții veșnice. Fosta vedetă PRO TV, cea care a prezentat aproape 20 de ani, emisiunea Ce se întâmplă doctore?, are 50 de ani, dar în mod cert nimeni nu i-ar da mai mult de 40. Arată superb și se menține într-o formă fizică demnă de invidiat.

Același lucru este valabil și pentru fostul ei soț, omul de afaceri israerlian, Yoav Stern. Acesta este extrem de discret și se ferește să apară în prim plan. Însă divorțul de Oana Cuznino i-a adus notorietate din plin. El și-a refăcut viața după separere foarte rapid. A avut multe iubite telenovele și s-a spus că printre cuceriri ar fi fost și Tania Budi.

În ultima perioadă, el însă preferă să fie discret. Paparazzii de la EVZ.ro l-au urmărit și l-au fotografiat într-o cafenea. Bărbatul de 70 de ani a suferit câteva intervenții chirurgicale, una de micșorare a stomacului și arată foarte bine. Mulți nu i-ar da mai mult de 45-50 de ani.

Yoav Stern

El a fost căsătorit cu Oana Cuznino timp de 12 ani, dar în 2014, ea a cerut divorțul.

Oana Cuzino s-a ales cu milioane de euro în conturi

„Eu şi Yoav am decis să încheiem civilizat cei 12 ani petrecuţi împreună ca soţ şi soţie. Am hotărât de comun acord să divorţăm, însă vom fi în continuare prieteni, confidenţi, părinţii copilului nostru. Naomi este un copil mare, care înţelege situaţia şi care ştie că se va bucura de la fel de multă dragoste şi timp petrecut alături de noi. Continuăm să ne respectăm reciproc, în virtutea faptului că am dezvoltat principii comune de viaţă, am clădit lucruri frumoase şi am crezut unul in altul.Mai mult decat orice cuvinte, aş vrea să închei cu motto-ul meu: Mergi mereu cu forţa înainte, dar nu-i uita pe cei care au crezut şi cred în tine”, spunea Oana Cuzino atunci.

Partajul s-a lăsat cu un proces, din care fosta vedetă PRO TV s-a ales cu câteva milioane de euro. Însă averea lui Yoav Stern este oricum imensă. Doar ceasurile lui valorează peste 3 milioane de euro. Acesta continuă să aibă o relație foarte bună cu fiica lui.

Oana Cuznino s-a despărțit în acest an de PRO TV, după o colaborare îndelungată. Ea a fost înlocuită de Mihaela Bilic și nu i-a picat deloc bine acest lucru. Momentan se dedică proiectului său media, doc.ro.