Cine este Raluca, femeia cu care Smiley a fost înainte de Gina Pistol? A ascuns-o și de Laura Cosoi. Nimeni nu a știut de ea

de:
23 sept. 2022
Cine este Raluca, femeia cu care Smiley a fost înainte de Gina Pistol? A ascuns-o și de Laura Cosoi. Nimeni nu a știut de ea
Sursă Foto: Facebook

Toți știm de relația lui Smiley și Laura Cosoi pe care mulți se așteptau să îi vadă în fața altarului, însă viața artistului a avut întorsătură tumultoasă. Acum, Smiley este cu Gina Pistol, iar împreună cei doi au o fetiță superbă.

Când vine vorba de viața sa amoroasă, Smiley a știut mereu să se ferească de lumina reflectoarelor. Chiar și relația cu Gina Pistol a fost ținută ascunsă o perioadă de timp până când cei doi s-au afișat în public.

Dacă vă întrebați cine au fost femeile din viața lui Smiley, ei bine, lista este una lungă, iar multe dintre nume le știți și voi, căci una este o artistă, alta este o vedetă de pe social media și nu numai.

Una dntre fostele iubite ale lui Smiley ar fi fost chiar o fostă concurentă de la Vocea României, iar inclusiv coelgii săi de pe platou simțeau că ceva este între ei, având în vedere chimia.

Femeile din viața lui Smiley

Sânziana Negru este un nume cunoscut în lumea mondenă. Șatena este apreciată în mediul online și a format o relație cu Smiley o scurtă perioadă de timp. S-au afișat împreună la mai multe evenimente, dar totul s-a terminat subit, fără prea multe declarații.

Cei de la ciao.ro scriu că Smiley ar fi avut o relație de un an și cu o tânără pe nume Raluca Netca, care la acel moment colabroa cu artiste de top precum Inna, Corina, dar și Antonia, ca dansatoare.

Cuplul ar fi mers și într-o vacanță în Paris câtea zile, deci relația nu era doar un pasageră. Oana Alexandra Zara ar fi fost și ea iubita lui Smiley. Presa scrie că tânăra, care a participat la Românii au talent a fost surprinsă de mai multe ori în compania artistului, în ipostaze tandre.

Ultima relație serioasă înainte de Gina Pistol a fost Laura Cosoi. Ea și Smiley au fost împreună ani de zile, iar deși mulți se așteptau să îi vadă căsătoriți, cuplul și-a spus adio subit, fără prea multe explicații.