Cu cine s-a căsătorit renumitul chef Florin Dumitrescu? Ea este celebră și cu 6 ani mai în vârstă decât el, dar nimeni nu ar ghici asta vreodată

14 aug. 2022
Cu cine s-a căsătorit renumitul chef Florin Dumitrescu? Ea este celebră și cu 6 ani mai în vârstă decât el, dar nimeni nu ar ghici asta vreodată

Chef Florin Dumitrescu se mândrește cu familia lui. Chiar dacă el este foarte cunoscut și apare des la televizor, nu același lucru se poate spune și despre soția sa.

Chef Florin Dumitrescu trăiește o adevărată poveste de dragoste alături de soția sa, Cristina. Împreună, cei doi au două fetițe extrem de frumoase pe care le iubesc ca pe ochii din cap.

Este atât de mândru de soția sa, încât chef Florin Dumitrescu nu pierde nicio ocazie de a vorbit cu dragoste despre partenera sa de viață. Aceștia s-au căsătorit în 2014.

”Am tot ce îşi poate dori un om în viaţa asta. Nu îmi doresc nimic mai mult decât am acum. Mi-am găsit jumătatea și mă bucur că nu am lăsat-o să treacă pe lângă mine, iar de atunci și până azi și în continuare, fac tot ce îmi stă în putință să mă iubească în fiecare zi la fel de mult și să o iubesc în fiecare zi la fel de mult”, spune acesta.

Chef Florin Dumitrescu își iubește foarte mult soția

Chef Florin Dumitrescu are numai cuvinte frumoase la adresa soției sale, Cristina, care este cu 6 ani mai mare decât ea. Aceasta este de profesie jurist, dar și-a deschis și un blog de frumusețe.

„Eu mi-am dorit dintotdeauna o relație cu femeia perfectă. Bineînțeles, perfecțiunea este diferită în accepțiunea fiecăruia. Eu am întâlnit-o pe a mea. Am știut că este ea din momentul în care a apărut, pentru că se cam oprise timpul în loc, era o atmosferă ca de film în perioada aceea în viața mea.

Eu, boem, melancolic, artist, am privit-o pe ea, elegantă, frumoasă, strălucitoare, și mi-am dat seama că, dacă ea ar deveni iubita mea, aș putea să fac orice în viața asta, că totul este posibil. Și așa a fost. Mi-am găsit jumătatea și mă bucur că nu am lăsat-o să treacă pe lângă mine, iar de atunci și până azi, și în continuare, fac tot ce îmi stă în putință să mă iubească în fiecare zi la fel de mult și să o iubesc în fiecare zi la fel de mult. Noi trăim o poveste aparte!”, spunea cunoscutul bucătar despre ea.