Cine este și cum arată iubita lui Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România. Cu ce se ocupă aceasta

de:
16 apr. 2021
Cine este și cum arată iubita lui Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România. Cu ce se ocupă aceasta
Dan Pavel, Survivor România

Daniel Pavel, prezentatorul reality show-ului Survivor România se poate declara un bărbat împlinit. Are un job pe care mulți și l-ar dori și mai mult de atât, din punct de vedere amoros, vedeta Kanal D o duce mai bine ca niciodată.

Cariera lui Daniel Pavel a ajuns la apogeu, iar pe lângă asta, vedeta are alături de el și o femeie superbă. Cei doi au o relație de șapte ani, iar iubita sa are și ea în derulare proiecte importante. 

Cine este iubita lui Daniel Pavel

Daniel Pavel a fost moderator al show-ului Exalton, iar apoi a devenit prezentatorul reality show-ului Survivor România, lucru care l-a ținut departe de iubita sa, însă acest lucru nu a cauzat o ruptură între cei doi.

Aceasta a rămas la Viena, unde a început un proiect cu cea mai mare firmă de logistică locală, adică un pas important în cariera sa. La rândul său, Daniel Pavel a primit și el o șansă pe care evident nu o putea refuza. 

Cu toate astea, prezentatorul de la Kanal D a mărturisit că în ultimii ani, cei doi au reușit să găsească un echilibru și să facă compormisurile de care au nevoie pentru a se realiza fiecare pe plan personal. 

Ea l-a susținut cel mai mult

Mai mult de atât, iubita sa a fost cea care l-a încurajat să accepte provocarea Survivor România. 

Ne-am echilibrat destul de mult în acești ani și am învățat foarte mult unul de la altul, în special arta compromisului fără a face compromisuri de la firea noastră. Suntem amândoi oameni de acțiune, ba aș spune că ea mai mult decât mine, eu având o natură un pic mai contemplativă. 

Am știut amândoi că Survivor România este aceea oportunitate astrală, mi-am dorit-o, iar ea m-a susținut și o face și mai departe”, a mărturisit  moderatorul.

Dan Pavel alături de iubita sa

Relația celor doi este una pe care probabil mulți și-ar dori-o. Cuplul se vizitează reciproc în funcție de orașele în care se află.

Ce studii are iubita lui Daniel Pavel

Daniel Pavel se mândrește cu partenera sa. Aceasta este din Basarabia și are studii în domeniul economic internațional, dar și în managementul în turism și logistică.

De asemenea, iubita lui Daniel Pavel cunoaște trei limbi străine, iar acest lucru a ajutat-o să fie recrutată de unul dintre cei mai puternici frunizori local de servicii de supply chain din Viena. 

”Pot spune că am fost destul de itineranți în acești ani și am jucat un fel de-a v-ați ascunselea, prin câteva orașe europene – unde ajungeam eu, venea și ea, și invers. Fie eu, fie ea, săream mai departe, ea sau eu ziceam – „okay, merg și eu acolo, și ne vedem. Au fost așa: Sibiu, București, Vamă, Varșovia, Bratislava și Viena. 

Ea este născută în Basarabia și are formări în studii economice internaționale, management în turism și logistică – supply chain. Pentru că vorbește fluent rusă, engleză și, de curând și germană, a fost recrutată de cel mai puternic furnizor local de servicii de supply chain, din Viena”, a mai povestit vedeta de la Survivor România.