Cine este și cum arată sora lui Gabi Bădălău? Sabina Bădălău este superbă și încasează un salariu imens de la stat. Unde lucrează

05 iul. 2021
Cine este și cum arată sora lui Gabi Bădălău? Sabina Bădălău este superbă și încasează un salariu imens de la stat. Unde lucrează
Gabi Bădălău

Pe Gabi Bădălău îl cunoaște toată lumea. Acesta are în prezent o relație cu Bianca Drăgușanu, de care se desparte și cu care se împacă aproape săptămânal, așadar este permanent în atenția presei tabloide. Dar despre sora lui se știu puține.

Sabina Bădălău are 30 de ani și este foarte frumoasă. Ea este căsătorită de câțiva ani cu Răzvan Alexandru Marica, care este absolvenut al Universității Spiru Haret, dar are un job foarte bine plătit la Tarom. Sau cel puțin avea în anul 2019. Și tot atunci era și membru în Consiliul de Administrație al Tarom.

Sabina Bădălău gestiona milioane la doar 19 ani. Bani publici, desigur

La 19 ani, Sabina Bădălău era administrator al firmei SABIX SRL, o firmă a familiei sale, care a obținut numeroase finanțări din bani publici.  În anul 2010, ea a semnat un contract de 2,9 milioane de lei cu Agenția de Plăți pentru Dezvoltare Rurală și Pescuit, pe o durată de 36 de luni.

Sabina Bădălău

În 2017, când tatăl său, care atunci era ministru al Economiei și unul dintre cei mai influenți lideri PSD, ea a fost angajată la stat ca director la departamentul de Conformare, Calitate, Siguranță și Mediu la Aeroportul Henri Coandă.

Sabina Bădălău, prinsă în mijlocul unui scandal

Înainte de acest job, ea lucrase ca „asistent manager” la CNAIR (Compania națională de drumuri), de unde a fost obligată să demisioneze în urma unui scandal intern legat de faptul că nu venea mai niciodată la serviciu.

Deși familia Bădălău are o valoare estimată la zeci de milioane de euro, copiii lui Niculae Bădălău au fost angajați, culmea, tot la stat, de unde au primit salarii pompoase.

Tot în acea perioadă și Gabi Bădălău primea bani de la stat, el fiind consilier al directorului ROMARM la acea vreme.