Cine este vărul secret al lui Cabral? Acesta este super celebru și are o avere de 125 MILIOANE de dolari

06 sept. 2021
Cine este vărul secret al lui Cabral? Acesta este super celebru și are o avere de 125 MILIOANE de dolari
Cabral Ibacka

Cabral Ibaka este plin de surprize. Vedeta PRO TV s-a născut în România, dar tatăl său este din Congo. Familia lui este una de renume și care s-a răspândit pe întreg mapamondul. Cei de la WowBiz.ro l-au găsit pe vărul secret al prezentatorului de la Ce spun românii.

Serge Ibaka este unul dintre cei mai celebri baschetbaliști din lume. Acesta are o avere estimată la peste 125 de milioane de dolari, iar povestea vieții lui este una demnă de filmele americane.

Serge Ibaka are astăzi 32 de ani și s-a născut în Brazzaville, Congo. El este văr de gradul 1 cu Cabral, cei doi tați ai lor fiind frați. Mama lui a murit când el abia împlinise 8 ani, iar tatăl său nu i-a putut fi alături prea mult pentru că a făcut închisoare politică după al doilea război congolez.

Serge Ibaka și-a început ascensiunea la 17 ani

În România se cunoaște puțin despre acest conflict armat, dar a lăsat în urmă peste 5 milioane de morți. Doar cel de-al doilea Război Mondial a fost mai crunt.

Serge Ibaka avea în sânge baschetul și s-a mutat în Franța la doar 17 ani. El a jucat inițial în liga a doua, dar apoi a fost cooptat de spanioli și s-a mutat acolo. Aceasta a fost marea lui șansă. A evoluat excepțional, iar cei din NBA au pus ochii pe el.

Serge Ibaka

În anul 2009 a primit un contract de 1 milion de dolari pe an și s-a mutat în SUA. Aici a jucat pentru Oklahoma City Thunder timp de șapte ani.

Marea lovitură a venit în anul 2017 pentru Serge Ibaka. El a semnat pentru 65 de milioane de dolari, pe 3 ani, cu Toronto Raptors, echipă cu care avea să devină campion NBA în 2019.

Averea imensă strânsă de vărul lui Cabral

La Toronto, vărul lui Cabral a impresionat pe toată lumea cu performanțele sale: 34 de puncte înscrise într-un singur meci (în 2018, contra celor de la Los Angeles Lakers), depășind practic recordul lui Shaquille O’Neal din 2006.

În urmă cu un an, Serge Ibaka a suferit o operație la spate din cauza unei accidentări, dar și-a revenit și joacă din nou baschet la cel mai înalt nivel. El s-a transferat la Los Angeles Clippers unde va primi 10 milioane de dolari pe an. În primul meci al sezonului, el a reușit 15 puncte și 6 recuperări, în victoria lui Clippers cu 116-109 împotriva celor de la LA Lakers.

Până acum, Serge a câștigat peste 125 de milioane de dolari din sport, o avere imensă.. El are și o fiică, Ranie, pe care inițial nu a vrut să o cunoască. Aceasta a fost crescută în Congo, iar el a văzut-o pentru prima dată când fetița avea cinci ani.

Vărul lui Cabral a avut o relație de 3 ani cu Angela Simmons, fiica legendarului rapper american Rev Run (membru fondator al trupei Run DMC) dar și cu frumoasa Keri Lynn Hilson, cântreață și compozitoare celebră în SUA, cea care a stat în spatele unor hituri interpretate de Brintey Speras, Pussycat Dolls sau Mary J. Blidge.