Cine este Zarug, concurentul de la Asia Express. Cu ce se ocupă și când a apărut prima oară la tv

de:
15 sept. 2021
Cine este Zarug, concurentul de la Asia Express. Cu ce se ocupă și când a apărut prima oară la tv

Asia Express 4 începe cu noi provocări, dar și nume, iar printre concurenții care au acceptat marea provocare se numără și Mihai Dan Zarug, despre care nu se știu foarte multe detalii.

Este cunoscut de pe rețelele de socializare, având mii de urmăritori pe Instagram care sunt ținuți la curent constant cu tot ceea ce face el în materie de modă, dar și activități de zi cu zi.

Cu ce se ocupă Zarug

Dacă vă întrebați ce îl face atât de urmărit, ei bine, el a mai cochetat cu televiziunea în ultimii ani. A participat la show-ului Cântă acum cu mine de la Pro TV și de asemenea, în 2018 a participat și la Chefi la Cuțite de la Antena 1.

În viața de zi cu zi, însă Zarug este designer vestimentar, prima sa colecție fiind dedicată exclusiv bărbaților, care au gusturi mai rafinate. Cât despre ținutele sale, Zarug nu vrea să se oprească doar la bărbați ci să le ofere și femeilor creații autentice care să le reflecte personalitatea.

”Sunt designer, fac haine. Sunt o ființă paradoxală, care în proporții de 50% și-ar dori să se ascundă acum sub scaunul ăsta, iar cealaltă jumătate înclină spre exprimare. Singurul lucru pentru care nu am venit la această emisiune este frica de penibil. (…) Tata e pe jumătate armean, deci și eu am origini armenești.

Primul meu brand a fost dedicat bărbaților, pentru că am vrut să fiu diferit de toată lumea. M-am gândit să fac o modă pentru bărbați exact așa cum îmi place mie, chiar dacă aveam numai cliente femei. Într-un final a trebuit să renunța la această idee și să mă adresez în mod direct femeilor. La modă este pentru mine întotdeauna personalitatea și autenticul”, mărturisea concurentul de la Asia Express.