Cine se află în spatele celei care a atacat-o pe Mirela Vaida cu pietre în direct? Femeia a acționat la pont

22 mart. 2021
Cine se află în spatele celei care a atacat-o pe Mirela Vaida cu pietre în direct? Femeia a acționat la pont
Mirela Vaida, atacată în direct. Captură Antena 1

Vineri după-amiaza, în timpul emisiunii sale, Acces Direct, Mirela Vaida a fost protagonista unor scene de groază. O femeie a apărut goală în fața sa și a aruncat cu o piatră imensă spre ea. Colegii vedetei Antena 1 au sărit imediat să o imobilizeze pe agresoare, iar prezentatoarea a reușit să se ferească.

Șocul a fost foarte puternic pentru Mirela Vaida, căreia i s-a făcut rău. Ulterior, aceasta și-a revenit, dar a reușit cu greu să ducă la bun sfârșit emisiunea. Imediat au apărut multe speculații, cum că scena ar fi fost regizată, în goana după audiență. Mulți s-au întrebat cum de a știut agresoare să intre la momentul oportun și cum de nimeni nu a oprit-o, mai ales că era goală.

Cum a reușit agresoare să pătrundă dezbrăcată în platoul Acces Direct

Sorin Ovidiu Bălan a explicat la Antena Stars că platoul Acces Direct se află la Piața Chibrit, într-un vechi cinematograf și că acesta este păzit în mod normal. Doar că există o ușă lăturalnică, prin care se poate pătrunde ușor. Este descuiată și se intră pe acolo direct din parcare. Pe acolo se presupune că a intrat și agresoarea.

Femeia abia fusese eliberată de la Spitalul Obregia și prezintă retard și afecțiuni psihice, așa că anchetatorii sunt convinși că aceasta a acționat la pont. În mod cert, cineva a adus-o acolo și i-a și indicat ce să facă întrucât aceasta nu cunoștea deloc zona.

Mirela Vaida a depus astăzi o plângere la Poliție, vizibil afectată de evenimente. Aceasteia îi este teamă pentru viața sa și a recunoscut că primește multe amenințări pe rețelele de socializare, dar că până acum nu le-a acordat atenție.

Mirela Vaida se teme pentru viața ei

„Nu mă simt bine, vă dați seama. Sunt pentru prima dată aici, că-mi vine să și plâng. Nu am mai fost niciodată să depun o plângere și nu am mai trecut prin așa ceva. Am zis că o să fiu puternică, dar cred că emisiunea de astăzi va fi una grea pentru mine. Mi-au spus colegii că avem imaginile de pe camera de luat vederi și cred că va fi destul de greu să o duc. Da, primesc amenințări multe și o să înaintez plângere penală și pentru asta, adică primim foarte multe amenințări și în mediul online și nu le luăm în serios pentru că toată lumea își permite să facă și să spună orice”, a spus Mirela Vaida în fața Secției 4 de Poliție.

„De când sunt la Acces Direct noi nu avem public. Eu am fost și acum 4 ani, nu există. Nu știu cum a ajuns acolo, nu înțeleg cum o femeie care are probleme psihice poate să ajungă acolo la ora la care începe emisiunea. Să știe unde, să știe intrarea, traiectoria, sunt foate multe semne de întrebare, eu cred că a acționat la pont. Asta îmi este mai grav, nu știu cine ar fi putut-o trimite”, a mai spus prezentatoarea TV.