Cine sunt cele 9 concurente de la Bravo, ai stil! Celebrities? În ce zile va fi difuzat show-ul și cine are cele mai mari șanse de câștig

08 sept. 2021
Cine sunt cele 9 concurente de la Bravo, ai stil! Celebrities? În ce zile va fi difuzat show-ul și cine are cele mai mari șanse de câștig

Începe sezonul 7 al emisiunii de fashion Bravo, ai stil! Celebrities. Show-ul va fi prezentat tot de Ilinca Vandici, dar vine cu o mare schimbare. Din juriu nu va mai face parte celebrul Cătălin Botezatu. Acesta a decis să se retragă din proiect, iar în locul lui a venit fotograful vedetelor, Tibi Clenci.

Alături de el se vor mai afla vetereanii Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu. Ambii se bucură de simpatia publicului, dar rămâne de văzut dacă audiențele vor rămâne la fel de sus în lipsa celui mai popular designer din România.

Pentru a compensa lipsa lui, producătorii Kanal D au ales 9 concurente cu stiluri diferite, notorietate ridicată și mult șarm. În plus unele sunt mai mereu puse pe scandal.

Cine sunt cele 9 concurente de la Bravo, ai stil! Celebrities? În ce zile va fi difuzat show-ul

Anda Adam, Olga Verbițchi, Nicoleta Nucă, Ruxi, Ioana Filimon, Carmen Negoiță, Sensy, Mădălina Pamfile și Otniela se vor duela pentru titlul de Cea mai stilată femeie din România și premiul uriaș de 100.000 de lei. Ultima ediție a fost câștigată de Alexandra Ungureanu, în fața reginei Youtube-ului, Theo Rose.

Acum Otniela pare a fi favorita publicului, dacă analizăm opiniile de pe Instagram, dar rămâne de văzut cum se vor descurca fetele în concurs. Cert este că emisiunea este foarte așteptată în special de domnișoarele din zona influencingului.

Bravo, ai stil! Celebrities va avea premiera miercuri, 8 septembrie, la ora 22:30, la Kanal D. Emisiunea va putea fi urmărită patru zile pe săptămână, de miercuri până vineri, de la 22:30, si în serile de sâmbătă, de la ora 22:00.