Cine sunt femeile care l-au cerut în căsătorie pe Culiță Sterp până acum? Motivul pentru care până la urmă a ales-o pe Daniela

23 mart. 2021
Cine sunt femeile care l-au cerut în căsătorie pe Culiță Sterp până acum? Motivul pentru care până la urmă a ales-o pe Daniela
Culiță Sterp este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de manele în această perioadă

La 28 de ani, Culiță Sterp este pe punctul să se căsătorească deja pentru a doua oară cu iubita lui Daniela, care-i va dărui un băiețel în curând. Artistul se află în prezent în Republica Dominicană și face parte din echipa Faimoșilor, fiind unul dintre cei mai buni concurenți din competiția Survivor România.

Deși Culiță Sterp are un număr considerabil de admiratoare, se pare că acestea nu prea l-au votat și asta pentru că până acum nu a fost niciodată favoritul publicului. Jador, Elena Marin și Zanni au fost cei trei Faimoși care au ocupat locul 1 până acum, în preferințele publicului.

Carmen de la Sălciua, dezamăgită de Culiță Sterp

Manelistul a fost căsătorit în trecut cu Carmen de la Sălciua. Practica aceasta l-a și făcut celebră, eu bucurându-se deja de mare succes în lumea muzicii de petrecere. De-a lungul timpului, artista a suferit mai multe intervenții estetice pentru a arăta cât mai bine, mai ales că soțul său era curtat de foarte multe femei.

Ea a povestit că de altfel acesta a și fost motivul divorțului. Ele îl plăceau, dar și el pe ele. După ce a aflat că o înșeală a pus punct relației. Cei doi au încercat să redevină un cuplu, dar nu au rezistat împreună și fiecare a luat-o pe drumul său. Totuși anunțul că Daniela urmează să aibă un copil cu fostul său partener de viață a supărat-o pe Carmen de la Sălciua, chiar dacă aceasta a transmis că le dorește multă fericire.

Femeile care l-au cerut în căsătorie pe Culiță Sterp

Înainte să plece în Republica Dominicană, Culiță Sterp a acordat un interviu celor de la Viva, în care a recunoscut că a fost de multe ori cerut în căsătorie, dar a povestit și de ce ales-o în cele din urmă pe Daniela să-i rămână alături.

„Primesc pe rețelele de socializare multe declarații de dragoste din partea admiratoarelor. Fetele din ziua de azi sunt mai îndrăznețe decât băieții. Am primit sute de cereri în căsătorie până acum. Mă amuz când le primesc, uneori mă uit să văd cine sunt fetele care mă vor de soț. Mi s-a întâmplat să vină soții cu soțiile lor, când cântam, să-mi spună că partenerele lor mă plac sau să mă roage să fac o poză.

Daniela este o femeie care mă înțelege și este alături de mine în orice moment. Este bună la suflet, harnică și gospodină. Ține cu casa și nu-și vorbește de rău bărbatul de față cu alții. Daniela este deșteaptă și frumoasă, pentru că, să fim sinceri, contează mult și aspectul fizic”, a spus Culiță Sterp.