Cine sunt părinții Corinei Caciuc Bilcon. Cum au reacționat când au auzit de nunta dintre fiica lor și Laurențiu Reghecampf

de:
24 oct. 2021
Cine sunt părinții Corinei Caciuc Bilcon. Cum au reacționat când au auzit de nunta dintre fiica lor și Laurențiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc Bilcon se pregătesc să devină părinți. Noua iubită a antrenorului are 29 de ani, este însărcinată în câteva luni și provine dintr-o familie extrem de simplă.

Conform informațiilor din presă, părinții Corinei Bilcon sunt Caciuc I și Caciuc A. Cei doi sunt originari din Botoșani, însă au venit la Deva cu mulți ani în urmă sperând la o viață mult mai bună, alături de alți membri ai familiei.

Mai mult de atât, Corina Caciuc Bilcon provine dintr-o familie destul de numeroasă, tocmai din acest motiv, se pare că viitorul socru al lui Laurențiu Reghecampf ar fi avut un conflict cu câteva rude din Botoșani pentru o moștenire, ba chiar aceștia au ajuns și la tribunal.

Cât despre restul familiei, Corina Bilcon ar mai avea o soră, care deja este căsătorită și are doi copii.

Dacă vă întrebați cum au reacționat părinții Corinei Bilcon Caciuc când au aflat de relația fiicei lor, ei bine surse apropiate acesteia au declarat pentru wowbiz.ro, că părinții Corinei sunt încântați de perspectiva de a avea un ginere faimos și bogat.

Cum au reacționat socrii lui Laurențiu Reghecampf când au aflat de el

Pe de altă parte, aceștia nu au fost foarte încântați de modul în care întreaga poveste a evoluat, în special pentru acuzațiile aduse de Anamaria Prodan și articolele din presă. În final însă, aceștia au decis să o lase pe fiica lor să se descurce singură.

Chiar dacă provine dintr-o familie simplă asta nu înseamnă că nu s-a ocupat și de partea educațională. Corina Bilcon a terminat facultăți de prestigiu,  ba chiar are și un master.

Viitoarea soție a lui Laurențiu Reghecampf este licențiată în management. Ea a efectuat o parte din studii la o universitate din Dubai și finalizându-le în România. De asemenea, ea are un master în afaceri pe care l-a obținut la Cambridge, iar conform zvonurilor din presă, Corina Caciuc ar deține în prezent o funcție de conducere la o companie mare, care derulează afaceri pe ruta China – România.