Cine va câștiga Eurovision 2021? Gafa imensă pe care a făcut Roxen în semifinale: acesta a fost motivul pentru care nu s-a calificat în etapa finală

22 mai 2021
Cine va câștiga Eurovision 2021? Gafa imensă pe care a făcut Roxen în semifinale: acesta a fost motivul pentru care nu s-a calificat în etapa finală
Mihai Trăistariu

Finala Eurovision 2021 se va desfășura din nou fără România. Este deja al treilea an consecutiv când țara noastră nu reușește să ajungă în etapa finală. Selecția a fost diferită de data aceasta. Global Records a selectat o voce și s-au compus mai multe melodii pentru ea. Cea mai bună a fost selectată pentru a ne reprezenta la Rotterdam.

Doar că Roxen s-a făcut de râs. A falsat mult, n-a avut show, a părut o începătoare complet depășită de eveniment. A ajuns în trending Youtube România, însă doar pentru că s-a vorbit enorm despre prestația ei dezamăgitoare și toată lumea a dorit să o asculte. Liana Stanciu, șefa delegației țării noastre la Eurovision a spus că după competiția, tânăra artistă s-a închis în cameră și a plâns ore în șir.

Gafele pe care le-a făcut Roxen în semifinala Eurovision 2021

Mihai Trăistariu, cel care deține recordul României la puncte la Eurovision și care a reușit un loc 4 cu piesa Tornero la Atena în 2006, a comentat și el prestație deja celebrei Roxen.

„Din nou, ascultând-o live, am avut senzația că nu are precizie maximă, că nu are suflu … cel mai probabil din cauza dansului și a mișcărilor bruște. Sau … poate așa e timbrul ei – puțin tremurat. Ori poate faptul că e prea mică, prea necoapta pentru un concurs de o asemenea anvergură. Habar n-am. Cert e că … a fost prea mare concurența în Semifinala I ca să treci în Top 10.

Una peste alta… nu a fost nimic rău pentru România. Dar nici spectaculos. Puteau să vină cu un show mai ieșit din tipar, mai vizibil, mai wooow.Însă România, mereu, atâta poate. Rușine echipei!”, a scris Mihai Trăistariu pe pagina lui de facebook după semifinala din 18 mai.

Cine va câștiga Eurovision 2021

Artistul a făcut un pronistic și cu privire la cine va câștiga Eurovision 2021. O melodie care lui îi place, o cântăreață necunoscută în Europa, dar care i-a impresionant pe mulți. Rămâne de văzut dacă Trăistariu a avut dreptate în analiza lui.

„Eurovision. Aseara. Semifinala a II-a. Părerea mea.

– văd și simt multă bucurie în sală. Ar trebui să luăm exemplu pentru selecțiile noastre naționale.

concursul din acest an mi se pare CEL MAI GREU din câte am văzut eu până acum! Și am văzut toate edițiile din 1998 încoace…

Piese – una și una, artiști – unul și unul …

Totuși, Semifinala I a fost puțin mai Wooow.

– țările care și-au ales soliști fără voce… au făcut până la urmă ca lucrurile să sune brici: backing-ul lor vocal cântă toată piesa iar artistul/artista e cu… ” hai să v-aud”, ” gălăgie ” etc. Așa se „rezolvă” un LIVE când nu-l poți duce singur la capăt.

Aviz amatorilor … Singura problemă la acest Eurovision e că unii din backing au cântat atât de bine încât au făcut de rușine solistul de pe scenă. Totuși… nici asta nu contează

– la finalul piesei, pachetul a sunat perfect.

– grecoaica concurează lejer pentru Miss Eurovision.

La fel și cele 3 sârboaice = un fel de Beyonce la puterea a III-a …

– au fost toate genurile muzicale pe scenă. Iar asta e fabulos.

– mi-a plăcut enorm că cei 3.500 de oameni din public stau lipiți unii de alții … fără nicio „DISTANȚARE SOCIALĂ”. Lumea și-a revenit la normal. Era și timpul!

– cea mai bună voce din Semifinala a II-a e Albania. N-am agreat în trecut cântatul în limba țării respective. Iată, însă, că acum mi s-a părut fain. Am auzit toate limbile posibile și imposibile.

– aștept acel mult vehiculat MONDOVISION. Când o să apară China, Coreea în concurs … o să ștergeți cu buretele tot ce credeați că înseamnă un show pe scenă.

Preferatele mele din Semifinala a II-a au fost : ELVEȚIA, FINLANDA, ALBANIA, PORTUGALIA, SERBIA.

Sâmbătă … să câștige cel mai bun!

P.S: Personal, cred că FRANȚA câștigă Finala Mare! Pe de-o parte mă enervează vibrato-ul căpresc din glasul ei. Eu îl dau chiar exemplu negativ elevilor mei…. însă, cumva, la ea are un farmec.”, a fost mesajul lui Mihai Trăistariu, potrivit showblitz.ro.

Update: Italia a castigat Eurovision 2021