Cine va câștiga Survivor România? Elena Ionescu a dezvăluit numele marelui câștigător

31 mai 2021
Cine va câștiga Survivor România? Elena Ionescu a dezvăluit numele marelui câștigător

Elena Ionescu este prima câștigătoare a Survivor România. Ea s-a impus în fața fratelui lui Culiță Sterp, Iancu Sterp, datorită publicului, care a votat-o masiv pe tot parcursul concursului. Faimoasa și-a investit toți banii primiți de la Kanal D într-un apartament, în care locuiește cu fiul său.

Zilele acestea, Elena Ionescu se află într-o vacanță de lux, în care a fost invitată de un operator de turism și se distrează de minune. Cu toate acestea, ea a decis să răspundă întrebărilor legate de Survivor România. Vedeta a dezvăluit că preferata ei din competiție este Elena Marin, dar că nu crede că are vreo șansă la marele trofeu.

Cine va câștiga Survivor România

Elena Ionescu este de părere că Zanni va câștiga marele trofeu, dar un adversar puternic este și Albert, care ar putea produce surpriza. Și asta pentru că tânărul are mare susținere din partea fanilor. Totuși artista mizează pe Zanni.

”Din ceea ce am văzut eu, Zanni este marele favorit, la Faimoși. Cred că are cea mai mare susținere, se descurcă foarte bine și pe traseele de la Survivor, e popular”, a spus Elena Ionescu pentru FANATIK.

Elena Ionescu are un proiect cu Antena Stars

Deși fanii și-au arătat susținerea și pentru Marius și Andrei de la Războnici, fosta Faimoasa nu crede că aceștia au vreo șansă. Ea recunoaște, însă că nu a urmărit show-ul chiar atât de mult pentru că a fost ocupată cu alte proiecte.

Vedeta a îngropat securea războiului cu fostul ei soț și au o relație bună acum de dragul copilului, chiar dacă nu mai sunt împreună. În plus are și o emisiune, tot de tip reality show, la Antena Stars, Mămici de pitici cu lipici. Alături de ea mai sunt și Oana Roman și Sânziana Buruiană cu copiii lor.