Clasament Survivor România 2021. Culiță Sterp ajunge pe locul 1 la Faimoși. Cine ocupa primele poziții în topul general

14 mart. 2021
Clasament Survivor România 2021. Culiță Sterp ajunge pe locul 1 la Faimoși. Cine ocupa primele poziții în topul general
Culiță Sterp la Survivor România

Clasament Survivor România 2021. Culiță Sterp a avut o perioadă foarte bună și în duelurile din această săptămână a pierdut un singur meci. Astfel a urcat considerabil în topul eficacității și a ajuns cel mai bun Faimos, încă în concurs. Jador este în continuare accidentat și acesta lipsește din competiție de mai bine de două săptămâni.

Zanni este la egalitate cu colegul său, Culiță Sterp, având o eficiență de 59,7%, însă acesta are mai puține meciuri jucate și mai puține victorii. Pe locul 1 la general, în top conduce Războinca Maria Hîngu, care a și intrat cel mai des în concurs. Are 80 de meciuri jucate, 50 de victorii și 30 de înfrângeri, având o eficacitate de 62,5%. Pe locul 2 se află colega sa Mellian Dumitru, iar apoi nou intrata Romina Geczi. Pe locul 4 se află Jador, apoi Culiță și Zanni.

Cel mai bun Războinic, la băieți, este Andrei Dascălu, clasat pe locul 7 la general, cu 56,8%. Marius Crăciun, cel care a propus-o pe Maria ultimul consiliu de eliminare, este abia pe locul 10 cu 11 victorii și 9 înfrângeri.

Cine sunt cei mai slabi concurenți de la Survivor România

Cea mai slabă jucătoare este de departe, Andreea Antonescu, care este în mod cert veriga slabă de la Faimoși. Ea a jucat 16 meciuri și a câștigat doar 2. Colegii au propus-o din nou pentru eliminare și dacă prima dată a primit cu zâmbetul pe buze nominalizarea, acum s-a supărat destul de tare.

Sebastian Chitoșca și Roxana Nemeș au și ei procentaje mici, aproape identice, 37,2%, respectiv 36%. Deși Sebi comentează foarte mult și este foarte acid cu fetele care pierd multe puncte, iată că nici el nu este deloc departe de el, fiind cel mai slab Faimos.

Albert Oprea, și el propus pentru eliminare a avut-o o săptămână bună și nu a pierdut niciun meci. Acesta și-a îmbunătățit procentajul de eficacitate, dar colegii lui continuă să-l voteze, argumentând că acesta stă izolat și nu dorește să se integreze în echipă. Ultima dată, Războinicul a fost salvat de public, iar el l-a propus pe Musty, care a și plecat acasă.

Rămâne de văzut dacă și de data aceasta, publicul îl va păstra în competiție și dacă Andreea Antonescu va mai avea încă o dată noroc, spre disperarea colegilor, care o acuză că pierd jocurile din cauza ei.

Clasament Survivor România până pe 14 martie 2021

Sursa: exatlonworld.com