Clipe de groază cu Laurette la Antena 1, la Splash! Vedete la apă! Imagini care dau fiori. Este fără precedent în istoria televiziunii

09 aug. 2022
Clipe de groază cu Laurette la Antena 1, la Splash! Vedete la apă! Imagini care dau fiori. Este fără precedent în istoria televiziunii

În timpul filmărilor pentru cel de-al cincilea sezon „Splash! Vedete la apă“, show ce va avea premiera joi, 11 august, de la 20:30, la Antena 1, Laurette a povestit un episod traumatizant trăit în copilărie. Potrivit declarațiilor sale, a fost la un pas să se înece și, odată cu trecerea anilor, ea a dezvoltat o fobie față de apă. În plus, fosta asistentă TV nu știe să înoate.

Este pentru prima dată când o o concurentă a acestui show acceptă să facă o săritură în apă, după ce a fost la un pas să se înece și a avut nevoie de resuscitare pentru a-și reveni. Au fost clipe de groază, rememorate de fostul fotomodel.

Laurette Atindehou a fost catalogată de antrenorii celui mai răcoritor show al verii ca fiind vedeta echipei, iar imaginile înregistrate la antrenamente vorbesc de la sine. Artista și-a pregătit săritura din cadrul concursului sub atenția lui Bogdan Ioniță. De altfel, ea i-a dedicat saltul executat lui Bobo, așa cum este cunoscut antrenorul de înot.

Înainte să își afle notele pentru săritura efectuată, fosta asistentă TV a rememorat ziua în care a fost la un pas să își piardă viața, după ce a căzut în apele unui lac pe când se afla într-o excursie cu familia. Vărul ei a fost cea care a scos-o la suprafață.

Clipe de groază pentru Laurette

„Când aveam vârsta de 7 ani, am avut o întâmplare foarte neplăcută cu apa. A venit ambulanța, a trebuit să mă resusciteze… și îmi este foarte frică de apă. Deci, nu am nicio problemă: m-am aruncat cu parapanta, am făcut tot felul de chestii, doar că îmi este foarte frică de apă. (…)“, a declarat Laurette în timp ce se afla lângă Răzvan Fodor, care a întrebat-o de ce i-a fost atât de teamă să sară în bazinul olimpic de la Bacău.

Laurette a acceptat provocarea celui mai răcoritor show al verii pentru a doua oară – ea a mai participat în competiție în urmă cu nouă ani, iar atunci a făcut un salt de la șapte metri. Dacă va avea același curaj ca în vara lui 2013, dar și ce săritură va executa, telespectatorii vor putea descoperi urmărind cel mai nou sezon „Splash! Vedete la apă“, ce va avea premiera joi, 11 august, de la 20:30, la Antena 1.

Cel de-al cincilea sezon „Splash! Vedete la apă“ aduce cu el mai multe surprize. În fiecare săptămână, vor exista ediţii de calificări, în urma cărora primii doi concurenţi cu cel mai mare punctaj vor ajunge direct în finala difuzată duminica, de la 20:00, la Antena 1, unde vor lupta pentru premiul săptămânal pus în joc: 10.000 de lei.