Clipe de groză pentru pentru Cosmina Păsărin, noua vedetă PRO TV. Ce i-a făcut fostul iubit? Este efectiv înfiorător

de:
16 aug. 2022
Clipe de groză pentru pentru Cosmina Păsărin, noua vedetă PRO TV. Ce i-a făcut fostul iubit? Este efectiv înfiorător

Momente de calvar pentru Cosmina Păsărin. Deși se bucură de o carieră de succes în televiziune, iată că viața vedetei noastre de 39 de ani nu a fost chiar atât de roz.

Pe când avea 20-30 de ani, Cosmina Păsărin a trecut prin momente de coșmar. Vedeta a avut atunci o relație toxică, însă de abia ani mai târziu și-a dat seama ce a trăit cu adevărat.

Fostul ei iubit era gelos, dar și posesiv și i-a condus viața ani de zile. Relația se transformase deja în prizonierat, în loc de parteneriat, după cum povestește chiar ea.

”Cea mai mare greșeală pe care eu consider că am făcut-o este aceea că am permis ca gelozia și posesivitatea unui fost partener să îmi conducă viața și să transforme acea relație din parteneriat în prizonierat”, a mărturisit vedeta, pentru viva.

Cosmina Păsărin a ajuns în momentul în care renunța la orice îi face plăcere doar pentru partenerul ei și de abia acum își dă seama de greșelile comise.

Cosmina Păsărin, ani de zile într-o relație toxică

Deși pentru o bună perioadă de timp, vedeta a dat vina pe el, în final, aceasta și-a dat seama că rămânând în relația toxică, ea era cea care încuraja tot ce se întâmpla.

Pot spune, deci, că am renunțat atunci la mine pentru a-l face pe el să se simtă confortabil, însă eu eram prizonieră în propria relație și mi-am semnat singură acea sentință. Nu este sănătos ce am făcut. N-am știut să fac altfel și m-am mințit singură când îmi spuneam că poate nu o să fie mereu așa și că poate lucrurile o să fie altfel. Oamenii se schimbă doar dacă vor ei.

Când vezi că nu vor să facă nimic, trebuie să te retragi. La acel moment, l-am învinuit pe el, nu înțelegeam că, de fapt, eu încurajez, prin prezența mea în acea relație, totul. Trebuia să închei mai repede povestea și să nu mai permit dezvoltarea acelei legături’’, a mai povestit Cosmina Păsărin pentru sursa citată.