Coincidența incredibilă din cazul Caracal! Unde stă familia polițistului cu care a vorbit Alexandra Măceșanu

23 aug. 2019
Coincidența incredibilă din cazul Caracal! Unde stă familia polițistului cu care a vorbit Alexandra Măceșanu

Cazul Caracal ia o amploare incredibilă. Ies la iveală noi amănunte care aduc noi semen de întrebare în acest caz. Polițistul care a vorbit 20 de minute la telefon cu Alexandra Măceșanu are o legătură directă cu cartierul Bold, acolo unde este și casa lui Gheorghe Dincă.

Familia polițistului care a încercat să o repereze pe Alexandra Măceșanu locuiește în același cartier cu ucigașul din Caracal, la câteva sute de metri de acesta.

Și asta nu e tot. Și Alexandru Cupănașu, unchiul Alexandrei, a stat în 1996 în casa acelei familii. Atunci, Cumpănașu a făcut liceul la Caracal și a fost găzduit de familia polițistului.

Constantin Pistol a încercat, prin apeluri repetate, să o descopere pe Alexandra. Era pe teren și încerca să repereze locul unde se afla închisă fata. Discuția a rămas, până azi, un secret pentru public. Alexandra i-ar fi spus polițistului în această convorbire cum arată Dincă: un bărbat masiv, în vârstă, cu ochi albaștri.

“Constantin Pistol, polițistul, are familia exact la intrarea în cartierul Bold, foarte aproape de casa lui Dincă, dar nu a recunoscut traseul din ceea ce i-a relatat Alexandra”, spune o sursă judiciară, conform libertatea.ro.

Alexandru Cumpănașu a confirmat și el că a stat în acea casă, după ce și-a sunat mama. ”Da, mama mi-a amintit și mi-am adus aminte și eu că, prin 1996, când am ajuns la liceu în Caracal, gazda unde vorbisem să stau nu era gata. Și atunci ai mei m-au trimis la niște prieteni, la familia Pistol. Am stat trei săptămâni, fără bani, ca amici”, a spus Cumpănașu. ”Costel Pistol, polițistul de azi, nu era acasă că era deja la Academia de Poliție, împreună cu fratele meu, au fost colegi acolo”, a detaliat Cumpănașu.

E vorba de un alt frate, nu de tatăl Alexandrei. ”Mi se pare, într-adevăr, o coincidență amară că am locuit la ei. Le mulțumesc și acum, dar Costel Pistol nici nu ne răspunde la telefon, măcar să ne spună că a făcut tot ce a putut pentru viața Alexandrei”, a încheiat unchiul fetei, conform sursei citate.