Concedieri pe bandă la o televiziune de top! Prezentatoarele care vor rămâne fără job: nu fac audiență

21 mai 2021
Concedieri pe bandă la o televiziune de top! Prezentatoarele care vor rămâne fără job: nu fac audiență
Foto: Headway on Unsplash

Probleme mari la o televiziune de top din România. După ce a traversat o perioadă mai dificilă din punct de vedere financiar, părea că se află pe drumul cel bun. Cristi Burci, patronul Adevărul Holding, a vândut-o către Adrian Tomșa, un apropiat al lui Zoltan Teszari, patronul Digi și totul a fost reorganizat în companie.

Se pare că audiențele Prima Tv nu au crescut, însă nici după ce a fost introdusă o nouă grilă de programe. Prima emisiune care ar urma să iasă de pe post, la nici trei luni de la lansare, ar fi Hai cu fetele, prezentată de cântăreața Giulia Anghelescu, Diana Bart, fosta prezentatoarea Focus Magazin, Ioana Petric, bebelușa de la Cronica Cârcotașilor și Gabriela Marin, care face parte tot din proiectul Cronica Cârcotașilor.

Prezentatoarele care vor rămâne fără jobul de la Prima Tv

Șefii sperau la cifre mai mari de audiență, dar cum acestea ar fi mult sub nivelul așteptărilor, s-a luat decizia sistării producției, lansate cu surle și trâmbițe pe 1 martie, potrivit surselor Ciao. Giulia Anghelescu și Diana Bart vor rămâne fără job, în timp ce colegele lor vor continua să lucreze la Cronica Cârcotașilor.

Giulia era foarte fericită de revenirea în televiziune. Aceasta credea mult în proiectul în care era implicată, iar decizia conducerii postului este o lovitură puternică pentru ea. Totuși trebuie precizat că nu a fost transmis nimic oficial până acum în legătură cu decizia Prima Tv.

Prezentatoarele de la Hai cu Fetele

Și Selly a renunțat la proiectul Prima Tv

În trecut, tot în presă s-a zvonit, că noua conducere a postului a hotărât să stopeze difuzarea emisiunii simbol, Cronica Cârcotașilor. Șerban Huidu a reacționat extrem de acid la acel moment și iată că a avut dreptat să aibă această atitudine. El continuă să apară pe post, împreună cu colegii lui, iar cifrele sunt printre cele mai bune.

Și Selly Show a fost sistată la puțin timp de la lansare. Vloggerul a transmis că a fost decizia lui să renunțe la proiectul tv și asta pentru că s-a convins că locul lui este în online, acolo unde îl urmăresc milioane de internauți. La Prima Tv nu reușea să acopere nici măcat 100.000 de telespectatori.