Concurenta de la Antena 1, care are jobul de „dominatoare online”. Ce presupune acesta? Burlacul Andi Constantin a rămas mască

13 mart. 2021
Concurenta de la Antena 1, care are jobul de
Andi Constantin

Antena 1 vine cu multe surprize în ultima perioadă. Relansarea reality show-ului Burlacul este una dintre ele, iar selecția celor 15 concurente, dar și a celui pe care tinerele se străduiesc să-l cucerească este una foarte incitantă. Andi Constantin are 29 de ani și a fost Ispită la emisiunea Insula Iubirii, dar și Războinic la Survivor România.

Cunoscut ca mare cuceritor, acesta susține că vrea să-și găsească jumătatea și este foarte atent la fetele care au venit să-l cunoască. Totul se filmează în Turcia, iar audiențele sunt relativ bune, chiar dacă momentan mult sub Românii au talent și Survivor România, producțiile difuzate de rivalii de la Pro Tv și Kanal D.

Ce reprezintă jobul de dominatoarea online

La prima întâlnire, Andi a invitat trei concurente într-o scurtă croazieră pe Bosfor. Una dintre ele a fost Bianca Bonef, care l-a uluit la maxim pe Burlac. Aceasta a mărturisit că jobul ei este acel de dominatoare online și că este mulțumită de ceea ce face.

„Sunt dominatoare online. Asta fac momentan. Așa că eu mi-am ales nișa în care e compromisul minim, în care joc efectiv un rol, de care la final mă detașez. Sunt ok cu mine. Sunt ok cu ce fac”, a mărturisit Bianca Bonef, care are doar 20 de ani.

Bianca Bonef a fost concurentă la Burlacul

În trecut, când era student, și Andi Constantin a cochetat cu videochatul. În 2018 a fost postat un filmuleț cu acesta și el a fost obligat să spună adevărul. A explicat că avea nevoie de bani și de aceea a făcut acest compromis. Însă cu Bianca a fost necruțător. Nu a fost deloc de acord cu ceea ce face și a criticat-o aspru.

Deși a făcut videochat în trecut, Andi o critică aspru pe Bianca

”A fi dominatrix înseamnă să umilești alți oameni. Alți oameni care își doresc lucrul ăsta și te vor recompensa financiar. Trebuie să fii un actor foarte bun ca să vrei să faci chestia asta, doar că e prea real.

Practic, îți depășești niște bariere, la modul că te vei simți expus, vei fi expus, vei fi văzut, vei face lucruri de natură sexuală pentru a satisface privitorii. În primul rând, îți vinzi corpul, îți vinzi abilitățile de seducție, îți vinzi sexualitatea, sufletul și, cel mai de preț, îți vinzi demnitatea”, a spus Burlacul.

Andi îi oferise un trandafir Biancăi, semn că dorește să o cunoască mai bine, dar a doua zi, ea a decis să-l folosească drept premiu într-un joc cu celelate fete. Mai exact, cine câștigă, primea floarea. Când a auzit asta, Burlacul s-a enervat la culme și a eliminat-o din competiție.

Bianca Bonef nu a părut deloc afectată și probabil se va întoarce la jobul care o ajută să câștige foarte mulți bani.

„Mulțumesc frumos! Mulțumesc din suflet! Doamne ajută”, a fost replica de final a tinerei de 20 de ani.