Connect-R se retrage de la Asia Express? Ce a pățit concurentul: ”Nu ne așteptam să fie chiar așa”

de:
03 iun. 2021
Connect-R se retrage de la Asia Express? Ce a pățit concurentul: ”Nu ne așteptam să fie chiar așa”
Connect-R

Connect-R și Shift au acceptat fără prea multe bătăi de cap provocarea Asia Express. Cei doi concurenți nu au realizat însă cât de dură este competiția, ba chiar se gândeau că se întorc acasă și cu trofeul cel mare.

Înainte de a pleca, Connect-R și partenerul său mărturiseau că este imposibil să nu se descurce și să iasă învingători, ba chiar artistul făcea și o glumă povestind că va lua cu el o poză cu Gică Hagi care îl va ajuta la autostop.

Connect-R nu se temea de Asia Express

Deși nu are o condiție fizică de invidiat, Connect-R mai spunea că din punct de vedere psihic el și partenerul său sunt foarte bine și au speranța că vor reuși să se descurce și să iasă învingători din această competiție.

”O să iau cu mine o poză cu Hagi și asta sigur o să mă ajute la autostop. E imposibil să nu ne înțelegem cu ei. Avem speranță că în unele seri vom găsi chiar și o pensiune sau un hotel la care să stăm. N-avem noi condiție fizică, dar pe psihic stăm foarte bine”, mărturisea Connect-R înainte de a pleca în competiție.

Cei doi s-au confruntat fix cu problemele la care nu s-ar fi așteptat. Primul autostop, prima noapte în care au trebuit să caute cazare, le-au dat bătăi serioase de cap și i-au pus în dificultate, ceea ce l-a determinat pe Connect-R să își dorească să renunțe la tot ce înseamnă Asia Express.

Artistul a vrut să plece acasă

Cum au ajuns însă în competiție, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. Shift mărturisește că este mai greu decât s-ar fi așteptat, iar confortul de acasă a devenit deja o simplă amintire.

”Nu ne așteptam să fie chiar așa. În momentul ăsta nici măcar nu ne mai amintim de confortul de acasă”, a declarat Shift.

Connect-R pe de altă parte a vrut chiar să părăsească competiția și să se întoarcă acasă. Artistul mărturisește că nimeni nu vorbește engleză, iar autostopul este un adevărat coșmar.

Mai mult de atât, concurenții au de cărat un rucsac de cel puțin 17 kilograme, lucru care pentru Connect-R este destul de dificil.

“În prima zi de Asia Express eu am vrut să plec acasă. Cu turcii e imposibil să te înțelegi, nu vorbește unul o boabă de engleză, iar autostopul e un coșmar. Rucsacii pe care îi cărăm au cel puțin 17 kilograme. Eu mi-am aruncat tot din el, o să vedeți și în emisiune”, a povestit Connect-R.