Criminal extrem de periculos, eliberat din închisoare de președintele României prin decret prezidențial

24 aug. 2019
Criminal extrem de periculos, eliberat din închisoare de președintele României prin decret prezidențial

A venit la ea pe 31 octombrie 1989 să vadă un film împreună. Era supărată în seara aceea, așa că a făcut o baie și s-a culcat. În jurul orei 1.00, Daniel Cosmin Ștefănescu a intratpeste ea în cameră și a sugrumat-o. Apoi a ars-o de vie, dând foc imobilului în care locuia.

Mihaela Runceanu avea doar 34 de ani la acea vreme și era una dintre cele mai iubite cântărețe din România. Recunoscută pentru bunătatea ei, ea încerca mereu să-i ajute pe ceilalți și îi poftea mereu în casa ei, care era ca un loc de binefacere. Ștefănescu avea doar 21 de ani și o mai ajuta cu diverse. Dar el avea un suflet și un profil de criminal. Iar până la urmă a ucis-o, cu un sânge rece și o cruzime greu de imaginat.

A fost condamnat la închisoare pentru faptele sale odioase, dar în anul 2006 a fost eliberat, după doar 17 ani de detenție, printr-un decret semnat de Ion Iliescu. La 38 de ani, Daniel Cosmin Ștefănescu era liber să-și trăiască viața. Invitat pe la mai toate posturile de televiziune, criminalul aproape că ajunsese vedetă tv.

Criminalul se bucură astăzi de traiul londonez

Revolta publică a stopat la un moment dat imoralitatea jurnaliștilor aflați în goana după audiență. Așa că asasinul n-a mai fost văzut la televizor. Astăzi el locuiește la Londra și-și trăiește din plin viața, în timp ce toți cei care au cunoscut-o pe Mihaela Runceanu încă plâng la mormântul ei.

”Mi-e bine. Am plecat în Anglia. Lucrez la un depozit, în apropiere de Londra. Nu vreau să mai ştiu nimic despre România. Orice este posibil dacă vrei cu adevărat. Motivaţia o găsim în noi dacă o căutăm adânc”, a transmis odiosul criminal, Daniel Cosmin Ștefănescu.

O simplă analiză a limbajului trupului arată că nimic nu s-a schimbat în monstrul ucigaș și că este capabil oricând de noi infracțiuni, chiar și crime.

România, țara în care infractorii au scuze, iar oamenii decenți și performanți sunt îngropați în ura sădită de politicieni în ultimii 30 de ani.