Cristian Tudor Popescu șterge pe jos cu Ion Țiriac. Acuzații grave legate de Simona Halep. Reacția sportivei

24 oct. 2019
Cristian Tudor Popescu șterge pe jos cu Ion Țiriac. Acuzații grave legate de Simona Halep. Reacția sportivei

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu este de părere că Simona Halep are probleme în carieră, în ultima perioadă, mai degrabă din cauza lui Ion Țiriac. Deși nu a spus lucrurile tranșant, acesta acuză faptul că relația tenismenei cu miliardarul este una nocivă.

”Probabil că are dreptate, nu știam că e specialist și la tenis. A câștigat Wimbledonul? Să fie sănătos domnul Popescu. Eu nu am o relație normală cu Halep. Eu nu sunt dependent de ea în treaba asta. Eu am fost mai bucuros decât toată România la un loc de cadoul pe care ni l-a făcut”, i-a replicat Ion Țiriac într-o reacție dată Gazetei Sporturilor.

”Sper să se diminueze influența lui Țiriac asupra Simonei, prin venirea lui Cahill. Nu mi-a plăcut relația afișată cu Simona, pe care și-a adjudecat-o ca pe un asset, practic Țiriac fiind vedeta manifestării. Nu cred ca relația lui Țiriac cu Simona e în folosul tenisului ei, sper ca prezența lui Cahill să o diminueze”, a fost declarația lui Cristian Tudor Popescu, de la Digi Sport, din urmă cu o lună, care l-a iritat pe miliardar.

Ce spune Simona Halep

Simona Halep îl respecta și apreciază foarte mult pe Ion Țiriac, așa că ceea ce spune CTP nu pare să fie deloc valabil. „Ion Ţiriac este toate la un loc pentru mine. Are o experienţă extraordinară, a fost alături de mulţi campioni şi a jucat tenis. Ştie ce se întâmplă în momentele grele. Dar în primul loc aş spune că este un prieten.

E un om de suflet pe care l-am cunoscut în 2014, după finala de la Madrid. De atunci, vorbim zilnic, îmi spune cum pot să devin mai bună, cât trebuie să mă antrenez”, a mărturisit Simona la emisiunea Garantat 100% de la TVR.