Cristina ICH incaseaza sute de mii de euro din Instagram. Cum a reusit sa faca o avere imensa este chiar uluitor

de:
29 mai 2021
Cristina ICH incaseaza sute de mii de euro din Instagram. Cum a reusit sa faca o avere imensa este chiar uluitor

Cristina ICH se numără printre cei mai de succes influenceri de pe rețelele de socializare. Iubita lui Alex Pițurcă a depășit cu bine perioada pandemiei, iar în contul ei au intrat sume dificil de imaginat.

Deși mulți nu cred că din Instagram poți face avere, ei bine, unele dive din showbiz reușesc asta. Cei de la playtech.ro au aflat câți bani a încasat Cristina ICH doar în anul 2020, un an dificil pentru cei mai mulți dintre români.

Suma incredibilă produsă de Cristina ICH în 2020

Tot mai mulți tineri urmăresc influencerii de pe rețelele de socializare. Chiar dacă jobul nu este unul pe care oricine și l-ar dori, este unul dintre cel mai bine plătite.

După ce s-au făcut cunoscute în televiziune, foarte multe vedete din România au decis să se orienteze către mediul online, iar decizia a fost una înțeleaptă având în vedere sumele despre care vom vorbi.

Acestea au libertatea să spună tot ce își doresc, și fie că o fac pe Facebook, YouTube sau Instagram, banii tot în cont intră, iar sumele nu sunt deloc neglijabile.

Ce reclame a făcut

Potrivit playtech.ro, Cristina ICH a încasat în 2020, aproximativ 400.000 de euro. Iubita lui Alex Pițurcă, alături de care are un băiețel face reclamă la fel de fel de produse precum creme, ochelari de soare, locații sau site-uri de beauty, iar banii se fac imediat.

Totuși, lumea social media este și ea plină de critici. Odată cu emisiunea Oanei Zăvoranu, urmăritorii au devenit intersați să afle dacă fiecare vedetă are într-adevăr atât de multe beneficii din postările pe care le face.

În cazul Cristinei ICH, fani iau acuzat-o că a făcut reclamă la o pereche de ochelari de soare după ce i-a primit cadou, iar șatena nu suportă astfel de afirmații, așa că a răbufnit.

”M-am enervat pentru că eu sunt drăguță și vă anunț că e reducere de -50% și unele dintre voi sunteți niște nesimțite. Bă, totu-i moca! Eu cred că și în Maldive mă duc moca. Deci, m-au plictisit. Nu mai pot de nervi!”, mărturisea aceasta.