CTP cutremură scena politică. Legătura expusă dintre Klaus Iohannis și Sorin Ovidiu Vântu. Dormiti linistiti, FNI veghează pentru voi

09 mai 2020
CTP cutremură scena politică. Legătura expusă dintre Klaus Iohannis și Sorin Ovidiu Vântu. Dormiti linistiti, FNI veghează pentru voi

Cristian Tudor Popescu este cel mai influent jurnalist din România la ora actuală și nu se teme să-și spună opiniile. Acesta este foarte critic cu politicienii și nici Klaus Iohannis nu a scăpat. Ba chiar a fost taxat extrem de dur, în urma declarațiilor pe care le-a făcut după întâlnirea cu premierul Ludovic Orban, guvernatorul BNR Mugur Isărescu, și ministrul Finanțelor, Florin Cîțu.

Șeful statului a asigurat poporul că are soluții pentru toate și că va fi bine, doar că nu a venit cu niciun argument valabil, ceea ce l-a nemulțumit foarte tare pe CTP, care l-a comparat cu Sorin Ovidiu Vântu, care a stat mult timp după gratii, după ce a comis multe infracțiuni.

Cea mai celebră este țeapa numită FNI, prin care sute de mii de români au fost păcăliți și duși în faliment.

„’Avem soluții’. Asta e ca aia a lui Vântu, ‘Dormiti linistiti, FNI veghează pentru voi’. Asa si Iohanis, ‘Dormiti linistiti, avem solutii pentru voi’. Avem solutii. Ce-i asta?”, a declarat Cristian Tudor Popescu la Digi24.

Jurnalistul a adăugat că aștepta de la Klaus Iohannis soluții concrete, nu doar vorbe goale.