Cu ce a ajuns să se ocupe CRBL de când a revenit definitiv în România. Ce se întâmplă și cu soția sa, Elena în acest context

de:
13 sept. 2022
Cu ce a ajuns să se ocupe CRBL de când a revenit definitiv în România. Ce se întâmplă și cu soția sa, Elena în acest context

CRBL și soția lui, Elena au trăit în Spania timp de doi ani de zile. Cei doi au renunțat la România acum ceva timp, însă reîntoarcerea lor a surprins pe toată lumea.

CRBL și Elena au participat la petrecerea Viva și mai mult de atât au recunoscut și motivele pentru care s-au întors în țară, dar și dacă decizia este una definitivă.

Fostul concurent de la Survivor România mărturisește că s-a întors în România doar pentru muzică. După doi ani de pandemie a simțit nevoia să urce din nou pe scenă și mai mult de atât, dorul de casă și-a spus cuvântul.

Deși au petrecut ani buni și în România, dar și în străinătate, CRBL spune că alături de soția sa își dorește în continuare să descopere locuri interesante și la noi în țară.

”M-am întors atât pentru muzică, că mi-e foarte dor de scenă, mai ales după pandemia asta în care am tot adunat muncă de studio. Dar îmi era dor și de România asta verde, asta frumoasă, plină de locuri în care noi încă n-am ajuns până la vârsta asta și pe care vrem să o descoperim!”, a mărturisit CRBL pentru Cancan.

Se întoarce CRBL definitiv în România?

Mutarea nu va fi însă una bruscă. Momentan, CRBL și Elena locuiesc în chirie și preferă să mai aștepte. Artistul nu este prea încântat de actuala piață imobiliară, drept urmare, a ales să mai aștepte până la anul și de abia atunci va decide dacă își va achiziționa sau nu o casă în țară.

”Nu acum, nu îmi place piața imobiliară. Ce se întâmplă acum, nu e bine. E de stat frumos pe timp de iarnă la hibernare, analizat, studiat, văzut, auzit. Și la primăvară, vedem ce facem!”, a mai spus CRBL.