Cu ce a ajuns să se ocupe Petru, fiul lui Florin Călinescu? Acesta nu a vrut banii tatălui său. A preferat o viață simplă

08 sept. 2021
Cu ce a ajuns să se ocupe Petru, fiul lui Florin Călinescu? Acesta nu a vrut banii tatălui său. A preferat o viață simplă
Florin Călinescu

Florin Călinescu câștiga o avere doar din colaborarea cu PRO TV, ca jurat la Românii au talent. Însă actorul are afaceri de milioane de euro, în diferite domenii și lucrurile au evoluat bine pentru el în ultimii ani. Mai ales în business-ul cu statul român. El deține o fabrică de echipament militar și are contracte cu MAPN-ul.

Conform money.ro, între 2001 – 2008, firma la care era acționar principal i-ar fi adus încasări de 30 de milioane de euro. Deși ar putea trăi în lux, Petru Călinescu, fiul lui Florin Călinescu a ales o viață simplă, dar fericită. El locuiețte la Brașov, împreună cu soția și fiul lui lui. Ei și-au deschis împreună o băcănie și chiar se ocupă de vânzări și relații directe cu clienții.

Jurnalistul Florian Gheorghe povestește că în plus, fiul lui Florin Călinescu cântă jazz/swing la evenimente de top. New Vegas Show, proiectul său muzical, este unic și original în România. Deși este extrem de apreciat, nu-i aduce sume colosale.

Petru Călinescu a studiat muzica în Marea Britanie

Petru Călinescu a studiat muzica la Liverpool Institute for Performing Arts sub îndrumarea marelui muzician britanic Sir Paul McCartney. Acesta iubește ceea ce face și își promovează intens mica băcănie axată pe vânzarea de produse ecologice.

Petru Călinescu și soția lui. Foto: money.ro

”Magazinul înseamnă dorința noastră de a-ți aduce mai aproape surse proaspete, sănătoase și sigure de hrană și îngrijire. În căutarea noastră, am descoperit povești despre munca și dedicația oamenilor ce stau în spatele produselor. Toate au un lucru în comun, și anume, că lucrurile cu adevărat sănătoase sunt cele care își păstrează puritatea și autenticitatea. Toate acestea dorim să le împărtășim cu tine. Te așteptăm cu mult drag pe la noi! Simona și Petru Călinescu!”, se arată în textul de promovare al micului business.

Conform ultimei declarații de avere existente online, depusă în perioada în care era director al Teatrului Mic, Florin Călinescu deține terenuri în Brașov și Argeș, două apartamente în București, unul în Timișoara, dar și o casă de vacanță în Poiana Brașov.