Cu ce se ocupă, de fapt, soția lui COVE. Are un salariu mai mare decât al prezentatorului tv?

23 sept. 2021
Cu ce se ocupă, de fapt, soția lui COVE. Are un salariu mai mare decât al prezentatorului tv?

COVE, care și-a schimbat recent job-ul se laudă cu soție perfectă. Chiar dacă nu a ales și ea televiziunea, Florentina Ene are o meserie pe care mulți și-ar dori-o, din care câștigă bani frumoși.

Florentina Ene și Cove sunt căsătoriți din 2013, ea fiind cea care l-a ajutat pe actor să își revină după prima căsnicie eșuată care i-a lăsat urme. În 2015, Cove a devenit tătic, iar de atunci, viața lui a mers mai bine ca niciodată.

Soția lui Cove nu este prea cunoscută în lumea mondenă. Cei doi s-au cunoscut la o petrecere, amândoi fiind într-o relație la acel moment. Florentina Ene a divorțat ulterior, apoi a făcut pasul cel mare cu nimeni altul decât Cove.

Cu ce se ocupă soția lui Cove? Ei bine, Florentina Ene este medic ginecolog, iar salariul ei depășește suma de 10.000 de lei lunar și nu e de mirare, căci meseria ei este una de mare importanță.  Alături de sora ei, soția lui Cove deține o clinică în care își desfășoară activitate.

Ce salariu are soția lui Cove

Dacă e să o luăm ca la carte, un medic ginecolog din sistemul privat încasează un salariu minim de 8.000 de lei lunar, dacă are cel puțin trei ani experiență, deci practic în cazul Florentinei Ene această sumă a fost de mult depășită.

Și Cove este mândru de soția sa. Mereu o laudă, ba chiar o și admiră pentru tot ceea ce face.

”Soţia mea are o inteligenţă emoţională fantastică. Când există ceva care nu-mi place, primul lucru pe care îl face e să se pună în locul celuilalt. Soţia mea lucrează în domeniul medical”, mărturisea Cove la un momendat.