Cu ce se ocupă și cum arată fratele lui Sorin Bontea. Seamănă leit cu juratul Chefi la Cuțite

de:
04 apr. 2021
Cu ce se ocupă și cum arată fratele lui Sorin Bontea. Seamănă leit cu juratul Chefi la Cuțite
Chef Sorin Bontea la Chefi la Cuțite

Sorin Bontea este unul dintre jurații de la Chefi la Cuțite, iar pe lângă asta, el este și câștigătorul reality show-ului Asia Express, alături de Răzvan Fodor. Puțini știu însă detalii despre familia expertului culinar.

Sorin Bontea este foarte discret când vine vorba despre viața sa de familie, așa că mulți nici măcar nu știu că acesta are un frate. Ei bine, Daniel Bontea are și el o carieră de succes și seamănă foarte bine cu fratele său.

Cine este fratele lui Sorin Bontea

Daniel Bontea este fratele juratului Chefi la Cuțite. Chiar dacă nu a ales domeniul culinar la fel ca fratele său, Daniel se poate declara un bărbat împlinit. Are 59 de ani și o carieră deosebită.

El a fost campion național de snooker, iar de peste 20 de ani, este unul dintre cei mai mari comentatori de snooker din România. Vechimea și experiența sa face ca din ce în ce mai mulți tineri să fie implicați în acest sport.

Cu alte cuvinte, fratele lui Sorin Bontea este la fel de cunoscut la fel ca juratul Chefi la Cuțite, însă într-un domeniu complet diferit. Dacă vă întrebați cum arată Daniel Bontea, ei bine, asemănarea este izibitoare.

Daniel Bontea, fratele lui Sorin Bontea

Cum a ajuns Sorin Bontea în televiziune

Sorin Bontea a ajuns în televiziune datorită talentului său. El a lucrat în mai multe bucătării internaționale, dar și pe vasele de croazieră. Totul s-a schimbat atunci când juratul Chefi la Cuțite lucra la un restaurant din Capitală.

El a primit o invitație la un casting pentru o nouă emisiune. Știa doar să gătească și a luat castingul brio, motiv pentur care în 2012, a apărut în prima emisiune gastronomică din România, Masterchef.

Patru ani mai târziu, Sorin Bontea a acceptat o altă provocare, alături de Chef Cătălin Scărlătescu și Chef Florin Dumitrescu, emisiunea „Chefi la cuţite”. El a fost și concurent al show-ului Asia Express, sezonul 3, unde a câștigat premiul cel mare alături de colegul său, Răzvan Fodor.

Pe lângă televiziune, chef Sorin Bontea a mai realizat un ghid cu aproape 40 de reţete create special pentru persoanele diagnosticate cu gută.