Cu ce se va ocupa COVE după plecare de la PRO TV. Prima reacție a prezentatorului tv

de:
27 aug. 2021
Cu ce se va ocupa COVE după plecare de la PRO TV. Prima reacție a prezentatorului tv
Gabriel Coveșanu, Cove

Adela Popescu se reîntoarce la PRO TV după ce a născut, iar COVE spune adio postului de televiziune. După ani întregi de colaborare, prezentatorul tv a decis să se retragă.

Vestea i-a luat prin surprindere pe fanii săi, căci toți se așteptau să îi vadă din nou împreună pe Adela Popescu și Cove, dar actorul are acum alte planuri.

Ce va face COVE după plecare de la PRO TV

Prezentatorul de la Vorbește Lumea a mărturisit că îmbrățișează cu bine orice fel de schimbare care vine la momentul potrivit. Mai mult de atât, el povestește că s-a bucurat să facă parte dintr-o echipă ani la rând și să cunoască nenumărate persoane cărora le urează succes și în cotinuare.

Cât despre cariera sa, Cove susține că de acum se va ocupa doar teatru, putând fi văzut la Teatrul Ion Creangă. Toți fanii săi vor putea vedea activitatea pe rețelele de socializare, a mai spus actorul.

”Bunii mei, vorbește lumea că schimbările fac parte din viața noastră și sunt bune, atunci când vin la momentul potrivit. Același lucru vi-l pot spune și eu, astăzi, când vă anunț că începând de luni nu voi mai face parte din echipa PRO TV și, totodată, a emisiunii «Vorbește lumea».

A fost o perioadă frumoasă, în care am avut parte de multe provocări și am cunoscut mulți oameni, cărora le mulțumesc și le urez succes pe mai departe. Cât despre mine, vă aștept în continuare la Teatrul Ion Creangă, dar și pe rețelele sociale, unde vă voi ține la curent cu toate viitoarele mele proiecte!”, a mărturisit Cove, pentru viva.ro.