Culiță Sterp pleacă de la Survivor România? Renunță chiar înainte de marea finală? ”Are o înțelegere cu producătorii”

de:
13 mai 2021
Culiță Sterp pleacă de la Survivor România? Renunță chiar înainte de marea finală? ”Are o înțelegere cu producătorii”
Culiță Sterp la Survivor România

Culiță Sterp este unul dintre cei mai apreciați concurenți de la Survivor România, însă cu toate astea, Faimosul ar putea renunța competiție chiar înainte de marea finală. 

Acesta urmează să devină tătic și cel mai probabil, Daniela ar putea naște chiar în perioada în care el este încă în competiție, așa că este foarte posibil ca în urma unei înțelegeri cu producătorii, să părăsească competiția, însă nu se știe încă în ce maniere o va face.

Culiță Sterp renunță la Survivor România?

Culiță Sterp ar putea pleca mai devreme de la Survivor România. Nu este vorba nici de oboseală, nici de slăbiciune, ci de iubita sa, alături de care așteaptă un copil.

După jocul de comunicare de duminica trecută, artistul a aflat cât timp mai are la dispoziție pentru această competiție, în contextul în care el și iubita sa au făcut o înțelegere. Culiță Sterp trebuie să fie prezent atunci când Daniela va naște.

Un apropiat al concurentului a mărturisit pentru Fanatik că Daniela a fost de acord cu plecarea iubitului ei, cu condiția ca acesta să se întoarcă când ea va naște. Mai mult de atât, aceași sursă susține că este posibil ca Faimosul să aibă o înțelegere cu producătorii.

Cum ar putea ieși din competiție

Încă nu e clar cum va ieși din competiție, dar este foarte probabil ca în cazul în care s-a înțeles cu producătorii, să fie eliminat chiar înainte ca iubita sa, Daniela, să nască.

Oricum ar fi, promisiunea făcută față de iubita sa va fi respectată. Cum? Rămâne de văzut în cadrul competiției Survivor România.

”Culiță și Daniela au decis să fie împreună în momentul în care el va deveni tată. Nu este clar cum va părăsi emisiunea, cum se va întoarce în România în timp util, dar cu siguranță o va face.

Ori are o înțelegere cu producătorii, ori va face în așa fel încât să fie eliminat, dar, ceea ce e sigur, Daniela îl vrea aproape când va naște, iar Culiță va fi acolo”, a spus un apropiat de-al familiei Faimosului, pentru sursa citată.

Iubita lui Culiță Sterp mai are doar cinci săptămâni până va naște, iar dacă acest lucru se va întâmpla atunci, este posibil ca și competiția să se finalizeze în aceași perioadă, deci Faimosul ar mai putea avea o șansă să iasă învingător.