Cum arată Gabriela Prisăcariu după două săptămâni de la naștere. E mai slabă decât înainte

25 sept. 2021
Cum arată Gabriela Prisăcariu după două săptămâni de la naștere. E mai slabă decât înainte
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au devenit părinți în urmă cu două săptămâni, însă vedeta s-a recuperat atât de repede încât nici măcar nu zici că a fost vreodată însărcinată. 

Deși mulți se gândeau că soția lui Dani Oțil va avea probleme cu silueta după ce va deveni mămică, ultima poză postată de aceasta distruge orice speculație. S-a recuperat rapid și a adus pe lume un băiețel perfect sănătos.

Mai mult de atât, Gabriela Prisăcariu nu a născut normal, ci prin cezariană, fără a dezvălui însă motivul pentru care a decis să nască în acest mod, precizând că la mijloc sunt detalii intime care nu trebuie discutate.

”Am reușit să mă dezmeticesc puțin și profit de faptul că bebe este la ultimul control plecat, pentru că astăzi ne externăm. Mergem acăsică! De abia aștept.

Am născut vineri seara, pe 10, la ora 10 jumătate, prin cezariană. Nu stau acum să explic de ce am făcut cezariană, pentru că sunt niște lucruri intime. Bebelușul este sănătos!”, a mărturisit Gabriela Prisăcariu, pe InstaStory.

Cum arată acum Gabriela Prisăcariu

A apărut apoi și prima imagine după naștere. Soția lui Dani Oțil nu mai are burtică deloc, ba chiar are o siluetă pe care mulți ar visa-o. Acesta este probabil și motivul pentru care imaginea a stârnit sute de reacții în mediul online.

”Adio burticaaaa”, a scris Gabriela Prisăcariu pe Instagram.

În timp ce soția sa se simte mai bine ca niciodată, Dani Oțil de abia reușește să doarmă, după cum mărturisește chiar el.

”Prima noapte cu bebelușul acasă. Am dormit cam cât dormi când ești student și îți aduci iubita la cămin, dar stai în cameră cu încă 4 băieți”, a scris Dani Oțil pe Instagram.