Cum arată iubitul Andreei Mantea. Cu ce se ocupă și cum s-au cunoscut, de fapt, cei doi

de:
15 iun. 2021
Cum arată iubitul Andreei Mantea. Cu ce se ocupă și cum s-au cunoscut, de fapt, cei doi
Andreea Mantea

Andreea Mantea nu a mai fost văzută în compania niciunui bărbat de când s-a despărțit de Cristi Mitrea, tatăl băiețelului ei, David. Cu toate astea, vedeta a spus de nenumărate ori că este într-o relație de mai bine de cinci ani.

Cristi Mitrea nu s-a putut abține însă și a spus cine este iubitul misterios al Andreei Mantea. Așa cum spunea și vedeta, cei doi s-au cunoscut la Kanal D, în timpul filmărilor.

Cine este iubitul Andreei Mantea

Valeriu Floricel este iubitul Andreei Mantea, el fiind producătorul emisiunii Se strigă darul, de la Kanal D, al cărei prezentatoare era chiar Andreea Mantea. Mai mult de atât, Cristi Mitrea a mai mărturisit că l-a cunoscut personal pe noul iubit al vedetei, însă nu au discutat prea multe.

El a mai povestit că relația dintre el și Andreea Mantea nu este una foarte bună, iar deși au încercat de dragul copilului să se înțeleagă, nu le-a prea ieșit.

”L-am cunoscut și pe actualul ei iubit, Valeriu Floricel, ne-am văzut de vreo două ori la Andreea acasă. N-am discutat prea multe! Ce era să discut cu el? Să-i spun că ce face cu el a făcut și cu mine? Nu prea avem ce să vorbim.

Nu sunt într-o relație bună cu Andreea acum! Poate, noi ne facem viața un calvar. A fost o vreme când eu nu-i răspundeam la telefon, apoi nu-mi răspundea ea. Am încercat de dragul copilului, dar nu merge”, a declarat Cristi Mitrea, la podcastul „Acasă la Măruță’.

Valeriu Floricel, iubitul Andreei Mantea

Andreea Mantea și Valeriu Floricel sunt împreună de 5 ani

Relația Andreei Mantea cu producătorul de la Kanal D este una longevivă. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale emisiunii Se strigă Darul, show prezentat în 2016 de Andreea Mantea și Bursucu.

Nu se știe motivul clar pentru care vedeta încă își ține ascuns partenerul, însă în nenumăratele interviuri pe care le-a acordat, Andreea Mantea se declara împlinită din punct de vedere sentimental.

”La capitolul iubire stau foarte bine din simplul motiv că pot să simt, să iubesc, iar intensitatea cu care eu trăiesc acest sentiment este extrem de mare. Mă declar un om fericit pentru că pot să simt iubire și să mă simt iubită la fel de intens”, mărturisea Andreea Mantea, pentru TV Mania.

Vedeta Kanal D este îndrăgostită

Chiar dacă sunt împreună de ani buni, prezentatoarea la Kanal D încă iubește ca în prima zi. Ea mai povestea că trăiește momente unice pe care le simte cu inima, fără să se gândească prea mult. De asemenea, într-o relație perfectă nu este loc nici de defecte, mai spunea ea.

E important să înveți să iubești necondiționat, să iubești și calitățile, și defectele omului de lângă tine și să îl iubești atât de mult încât, dacă ar trebui să îl lași să plece pentru a fi cu adevărat fericit, să îi dai drumul. Iubirea se simte, nici nu avem voie să „gândim foarte mult cu mintea, ci doar cu sufletul”, a mai povestit Andreea Mantea.