Cum arată și cu ce se ocupă Elena Boncea, fiica Loredanei Groza. Este superbă și are 22 de ani

29 dec. 2020
Cum arată și cu ce se ocupă Elena Boncea, fiica Loredanei Groza. Este superbă și are 22 de ani
Lordana Groza

Pe micuța Elena, Loredana Groza a arătat-o publicului încă de când s-a născut. Aceasta a fost prezentă în numeroase filmări ale mamei sale, dar în ultimii ani, aparițiile ei în prim plan au fost extrem de rare. Astăzi, fiica celebrei Loredana este o adevărată domnișoară, superbă și discretă, căreia nu-i place să se afișeze în public.

(Atenție! Acest articol nu poate fi preluat decât cu precizarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această normă, înseamnă acordul de a ne plăti drepturile de autor pentru articol!)

Este greu să ai o mamă celebră câteodată, poate fi și enervantă și nu mă ascultă. Mami e ș dramatică. Eu cânt puțin, dar în general sunt o pacoste„, spunea fiica Loredanei când era doar o adolescentă

Elena Boncea a împlinit în luna iulie 22 de ani, prilej cu care mama ei a postat pe Instagram un colaj cu poze cu ea și fiica sa, însoțite de un mesaj emoționant. A fost unul dintre puținele momente în care fanii au putut-o admira pe Elena. Ea a decis să-și țină chiar și contul de Instagram privat.

Loredana, împreună cu fiica ei, Elena Boncea/ Sursa foto: Instagram

„Happy Bday, my baby!! Puiul meu, sunt 22 de ani astăzi de când m-ai făcut Mamă! Cine ar fi crezut că după atâția ani înca învăț cum să fiu mamă! Ai venit pe pământ și în viața mea ca o binecuvântare divină! Îți doresc să fii sănătoasă și fericită și să-ți trăiești visele! Cântecul care e pe fundal l-am compus acum 22 de ani pentru Elena mea. Mami te iubește”, a fost mesajul postat de Loredana Groza pe Instagram pentru fiica sa.

Ce studii are și cu ce se ocupă Elena Boncea, fiica Loredanei

Cu ocazia sărbătorilor, jurata de la X Factor a mai postat încă o fotografie actuală cu Elena și toți cei care au admirat-o au fost impresionați de frumusețea ei. Mulți le-au urat gânduri bune și le-au spus că seamănă perfect.

Elena Boncea este fiica pe care Loredana o are cu Andrei Boncea, un renumit producător de film. Cei doi sunt împreună de foarte mulți ani, dar în ultima vreme au apărut zvonuri că cei doi s-ar fi despărțit. Totuși Loredana a ținut să infirme zvonurile.

Elena Boncea nu a moștenit vocea mamei sale, în schimb este foarte talentată și compune muzică încă de când era mică. Astăzi este este producător muzical la unul dintre radiourile din România. Ea a studiat la un liceu privat din Capitală, cu predare în limba engleză.