Cum arată și cu ce se ocupă soția lui Pavel Bartoș. De cât timp formează un cuplu și ce l-a învățat aceasta pe actor

de:
20 apr. 2021
Cum arată și cu ce se ocupă soția lui Pavel Bartoș. De cât timp formează un cuplu și ce l-a învățat aceasta pe actor
Foto: Facebook

Pavel Bartoș este un nume foarte cunoscut în televiziune, dar și în lumea teatrului din România. Cu toate astea, puțin știu cine este soția sa și cu ce se ocupă aceasta. Cei doi nu au avut întotdeauna domenii de activitate asemănătoare.

Anca și Pavel Bartoș s-au căsătorit în 2003 și au împreună trei fete. Sunt unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc și e de înțeles având în vedere cât de mult se iubesc.

Cine este soția lui Pavel Bartoș

Recent, prezentatroul emisiunii Românii au talent a vorbit despre familia sa, în special despre soția sa, Anca. El a mărturisit că în momentul în care a cunoscut-o, aceasta avea alte planuri de viitor, care însă s-au schimbat între timp.

Anca era studentă la medicină, iar acest lucru l-a dobândit din pricina tatăl său, care era doctor. Mai mult de atât, soția lui Pavel Bartoș era cea mia bună din anul ei și voia să devină medic pediatru, însă viața le-a oferit alte surprize.

Pavel Bartoș a mai povestit că soția sa nu a rneunțat niciodată la acest vis, indiferent de situațiile care au apărut în viața celor doi.

”Ea a avut o pasiune mai veche, pentru că tatăl ei a fost doctor. Este studentă în anul doi la Medicină, e cea mai bună din anul ei. Ea vrea să fie medic pediatru, dar la finalul facultății nu știi cum se vor schimba lucrurile. Este de admirat, știi cât e de învățat?

Acolo dai examene în fiecare săptămână. Îi place, e hăruită. Cred că asta a fost să fie. E de admirat la ea că nu a renuntat niciodată la visul ăsta”, a mărturisit prezentatorul de la Românii au talent, în cadrul podcast-ului lui Mihai Petre.

Anca Bartoș, soția lui Pavel Bartoș

Soția lui Pavel Bartoș a renunțat la propria carieră

Deși și-a dorit să ajungă medic, soția lui Pavel Bartoș a intrat și ea în televiziune. În urmă cu 14 ani, Anca a prezentat emisiunea ”Slab sau gras” de la Senso Tv, iar în 2008, aceasta a mai realizat și o emisiune pentru copii în cadrul postului de radio Itsy Bitsy.

A ajuns să fie și o actriță de succes. Ea a jucat în filmul ”Ho, ho, ho 2: O loterie de familie”, în 2012, dar și în serialul ”La urgență”, în 2006. Totuși, pentru familie a renunța la toate astea.

Pavel Bartoș mai povestește că soția sa a ales să fie mamă în primul rând, așa că a renunțat la cariera sa de actriță și s-a dedicat familiei.

”A renunțat la cariera de actriță pentru că i-a plăcut să fie mamă, și asta e de admirat. I-am și zis: ‘acum hai, vino cu carnetul de note să văd. Și am văzut note de 10, ‘pe tine te duc la cofetărie.

Pentru familia ta, e bine să fii alături de ei, să fii cu ei, să faci clătite sâmbătă dimineața, să ieșim în parc, să mergem la munte. Asta e bine pentru ei. Să ne bucurăm concret unii de alții. Normal că îmi doresc să mai evoluez, tot timpul ai chestia asta de autdepășire. Mă bucur de ce mi se întâmplă”, mai mărturisește acesta.

Ce l-a învățat Anca pe Pavel Bartoș

Actorul a mai mărturisit că i-a luat timp să devină un părinte ideal și încă lucrează la acest aspect, însă soția sa l-a învățat cel mai de preț lucru și anume răbdarea, lucru care îl ajută în relația cu cei mici.

Mai mult ade atât, Pavel Bartoș povestește că și-a învățat copiii să fie deschisi indiferent de ce se întâmplă și să spună totul părinților.

„Eu i-am învățat pe copiii mei să nu le fie teamă, dacă s-a întâmplat ceva la școală să-mi spună. (…) Calitatea mea este soția, care m-a învățat să am răbdare. Câteodată, noi din lipsă de timp suntem mai apucați. Răbdare, altfel pierzi relația cu acel copil”, a mai spus Pavel Bartoș.