Cum arată soția celebrului Valeriu Gheorghiță? Este extrem de frumoasă. Detalii neștiute despre coordonatorul campaniei de vaccinare

05 mart. 2021
Cum arată soția celebrului Valeriu Gheorghiță? Este extrem de frumoasă. Detalii neștiute despre coordonatorul campaniei de vaccinare
Valeriu Ghoerghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare

La doar 38 de ani, Valeriu Gheorghiță a primit cel mai important proiect al carierei sale, de care depinde practic revenirea la normalitate. Președintele Klaus Iohannis l-a desemnat coordonator al campaniei de vaccinare, iar până la acest moment lucrurile par să se miște foarte bine. Chiar zilele trecute a fost imunizat pacientul cu numărul 1 milion.

Valeriu Gheorghiță este medic primar în Boli Infecțioase la Spitalul Militar Central din București din anul 2012. Acesta a cunoscut o evoluție rapidă în carieră. Facultatea a terminat-o la Târgu Mureș, la fel ca și Raed Arafat, în anul 2006.

Valeriu Gheorghiță a finalizat doctoratul sub îndrumarea profesorului Adrian Streinu Cercel

În anul 2013 obținea deja titlul de doctor în Ştiinţe medicale, cu teza “Dinamica antigenului HBs cantitativ și predicția răspunsului la tratamentul antiviral cu interferon pegylat sau analogi nucleozidici și nucleotidici la pacienții cu hepatită cronică cuVHB”. Coordonatorul său de doctorat a fost profesorul Adrian Streinu Cercel, actual senator PSD și fost manager, timp de peste 20 de ani la Institutul de Boli Infecțioase „Matei Balș”. În perioada 2007-2012 Valeriu Gheorghiță a fost medic rezident la Institutul „Matei Balș”.

În anul 2016, Valeriu Gheorghiță a devenit asistent universitar la Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davilla, iar din octombrie 2020, lector. În ultimul an, popularitatea lui a crescut foarte mult și încă de la începutul crizei, acesta a fost o prezență importantă pe micile ecrane pentru a explica românilor cu ce fel de virus ne confruntăm și ce trebuie să facem pentru a ne proteja.

Valeriu Gheorghiță este originar din comuna Izvoru, județul Argeș, dar liceul l-a făcut la Pitești. Mai are doi frați, iar familia este foarte mândru de el. Tatăl este fost angajat la Ocolul Silvic, iar mama sa este recunoscută ca fiind o persoană deosebit de credincioasă.

Ce spune Valeriu Gheorghiță despre soția lui

De când a început pandemia, medicul stă destul de puțin timp acasă, dar soția lui, pe care evită să o expună public, îl încurajează mereu și îi transmite energie pozitivă. Cei doi formează un cuplu de mulți ani și au împreună doi copii.

Valeriu Gheorghiță și soția lui. Foto: Facebook

„Ne transmitem gândurile bune: să avem grijă de noi, să ne întoarcem sănătoși și cumva ne-am resemnat că asta e situația și că e de datoria noastră să încercăm să gestionăm cât putem de bine lucrurile. Mă simt mai bine venind acasă decât dacă aș sta izolat undeva. Simt că de aici îmi preiau energia și asta mă ajută să funcționez bine a doua zi. Dacă nu i-aș vedea, sau dacă m-aș izola în altă parte, mi-ar fi greu”, spunea Valeriu Gheorghiță în urmă cu ceva timp referitor la relația cu soția sa.

Valeriu Gheorghiță, fericit alături de soția lui